Socialsekreterare ensamkommande flyktingbarn

Tillbaka

Karlsborg har inte bara en fantastisk boendemiljö i natursköna och sjönära omgivningar, utan också en bra och väl utbyggd kommunal service, ett stort och varierat föreningsliv och rika rekreationsmöjligheter. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning.

Socialförvaltningen i Karlsborg ansvarar för vård och omsorg, hälso- och sjukvård, individ- och familjeomsorg, verksamhet för funktionsnedsatta samt integrationsverksamhet. Förvaltningen har ca 280 medarbetare fördelat på 12 enheter.


Arbetsuppgifter:

Arbetet består av planering, handläggning och dokumentation, beslutsfattande, uppföljning av insatser och annan myndighetsutövning.

Kvalifikationer:

Du har socionomexamen eller annan relevant utbildning på högskolenivå. Till gruppen bidrar du med din kunskap och erfarenhet inom myndighetsutövning och socialtjänst. Tidigare erfarenheter av arbete med barn- och unga är meriterande.

Din inställning bör vara serviceinriktad, tillmötesgående, hjälpsam och kollegial. På ett litet kontor behöver alla kunna hjälpas åt. En positiv inställning till samverkan, både internt och externt är nödvändig.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Rekryteringsprocessen med intervjuer sker löpande och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-03

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-102

Upplysningar lämnas av:

Pernilla Ekstrand
Enhetschef
Telefon: 0505-171 37
E-post: pernilla.ekstrand@ karlsborg.se

Tillbaka