Socialsekreterare ensamkommande flyktingbarn

Tillbaka

Karlsborgs kommun med sina 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter.

Karlsborg har ett vackert läge vid norra delen av Vättern med mycket vatten och skogar. Orten är bland annat känd för den fina naturen i Tiveden och byggnadsverken Karlsborgs fästning och Göta kanal.

Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år. Den kommunala servicen är bra och väl utbyggd i flertalet kommundelar. Närheten till Skövde innebär goda kommunikationsmöjligheter med tåg till både Göteborg och Stockholm.

Karlsborg är den lilla kommunen med de höga ambitionerna. På integrationsenheten är du en i teamet som får möjlighet att jobba brett och varierat, nära beslutsfattare och med gott samarbete med skola och andra aktörer. Vi månar om vår personal med utbildningar, friskvård och extern handledning. Vi erbjuder också flexibel arbetstid och möjlighet att arbeta hemifrån. Inom integrationsenheten finns egna HVB, stödboende och familjehem, men samarbete sker även med externa utförare.

Samverkan förekommer med flera parter både internt och externt.

På enheten finns en administratör anställd som avlastar socialsekreterarna med de administrativa uppgifterna, så att du kan koncentrera dig på det du är bäst på.

Arbetsuppgifter:

Arbetet består av planering, handläggning och dokumentation, beslutsfattande, uppföljning av insatser och annan myndighetsutövning.

Kvalifikationer:

Du har socionomexamen eller annan relevant utbildning på högskolenivå. Till gruppen bidrar du med din kunskap och erfarenhet inom myndighetsutövning och socialtjänst. Tidigare erfarenheter av arbete med barn- och unga är meriterande.

Din inställning bör vara serviceinriktad, tillmötesgående, hjälpsam och kollegial. På ett litet kontor behöver alla kunna hjälpas åt. En positiv inställning till samverkan, både internt och externt är nödvändig.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Rekryteringsprocessen med intervjuer sker löpande och tillsättning kan göras innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, gärna så snart som möjligt.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-18

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-

Upplysningar lämnas av:

Pernilla Ekstrand
Enhetschef integration
Telefon: 0505-17137
E-post: pernilla.ekstrand@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0505-17 000

Tillbaka