Parkarbetare, säsong

Tillbaka

Karlsborgs kommun med sina snart 7000 invånare hälsar dig välkommen till en fantastisk boendemiljö och rika rekreationsmöjligheter! Karlsborg är den lilla kommunen med det storslagna läget vid Vätterns strand. Det fantastiska landskapet, närheten till Tivedens skogar tillsammans med sjöarna och vattendragen ger Karlsborg dess alldeles unika prägel.

Hos arbetsgivaren Karlsborgs kommun är det viktigt att varje medarbetare kan känna stolthet över sin insats och sin verksamhet. Det tror vi bland annat skapas genom att ge alla möjlighet att utvecklas, lära nytt och medverka i förbättrings- och utvecklingsarbetet. För att ge våra medarbetare bra möjligheter att kombinera arbetsplatsens krav, sina egna behov och privatlivet på ett utvecklande sätt eftersträvar vi också flexibla arbetsformer och arbetstider. Det finns bra pendlingsmöjligheter till och från bl.a. Skövde, för dig som inte är redo att flytta hit än. Kommunen har ungefär 500 anställda och omsätter runt 500 mkr/år.

Samhällsbyggnadsförvaltningen har en verksamhet med en stor spännvidd innehållande enheterna gata/park, vatten- och avlopp, plan- och bygg, fastighet samt kost och tillhörande administrativa tjänster.

Gatu- och parkenheten ansvarar för drift och underhåll av gator, parkytor, fritidsanläggningar, tätortsnära skog och har även ansvar för vatten- och avloppsledningsnätet. Enheten sköter även underhåll på lekutrustning, både på allmänna platser och på kommunens skolor och förskolor. Personalstyrkan består av 10 personer, fördelade på tre olika arbetsområden. Under högsäsong (april-augusti) ökar personalstyrkan med ca 3 personer.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta i ett självständigt team som ansvarar för skötsel av parkytor och andra anläggningar. Det förekommer också arbetsuppgifter kring nyanläggning av lekplatser, park- och grönområden.

Kvalifikationer:

Du bör ha trädgård- eller anläggningsutbildning eller ha förvärvat likvärdiga yrkeskunskaper enligt nedanstående arbetsuppgifter.

Yrkeskunnande inom
- Maskinkörning, klippare, traktor mm
- Plantering och skötsel av växter och träd
- Anläggningsarbete (plattsättning, gräsytor)


Då du stor del av tiden kommer att arbeta i, eller med, olika fordon krävs minst B-körkort. Tjänsten innebär också samarbete med andra vilket kräver att du har bra kommunikationsförmåga och servicekänsla.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.


Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Tillträde enligt överenskommelse, vi intervjuar löpande lämpliga kandidater så vänta inte med din ansökan då tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Karlsborgs kommun tackar vänligt men bestämt nej till erbjudanden från rekryteringsbolag och andra företag i försäljningssyfte i samband med denna rekrytering.

Anställningsform:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. Vi tillämpar individuell lönesättning.
Varaktighet: 3-6 månader
Tidsbegränsat till:  Säsongsanställning april-augusti.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-03-28

Arbetsgivarens referensnummer: Dnr 2017-72

Upplysningar lämnas av:

Arvid Lindner
Gata- och Parkchef
Telefon: 0505-17128
E-post: arvid.lindner@ karlsborg.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga representanter nås via kommunens växel
Telefon: 0505-17 000

Tillbaka