Kreativ lärare i Sv/ So Katrinebergsskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

#### Beskriv er verksamhet här ####

Arbetsuppgifter:

Söker du en spännande arbetsplats där det finns utrymme att utvecklas och vara med och påverka? Då är det här en tjänst för dig. Vi söker dig som vill vara med och forma vår framtida undervisning och gärna i ämnen som Sv, SvA och So ämnerna. Du blir en del av ett kompetent team med unika möjligheter att bygga upp vår framtida skola. Vi söker dig som har idér och tankar som du vill dela, utforska, pröva och skap i en kreativ praktik, i nära samarbete med andra kollegor och elever.
På Katrinebergsskolan bygger vi för framtiden. En om- och nybyggd skola ska stå klar i maj 2019 med en modern interiör som ett öppet och tillgängligt bibliotek, en verkstadsmiljö där slöjd, bild och teknik samsas samt en väl tilltagen musiksal. Redan hösten 2017 påbörjar skolan ett nära samarbete med Kultursskolan i en musikprofil. Vidare kommer språkutvecklande arbetsätt, programmering, makerkulturen samt idrott och hälsa utvecklas i syfte att förbättra kvaliteten på undervisningen och höja resultaten. Viktigast av allt är att skapa trygghet, kamratskap och studiero för de ca 150 eleverna från förskoleklass till år 6, som finns på skolan idag. Du är välkommen att tillsammans med oss bygga Katrinebergsskolan för framtiden!

Kvalifikationer:

Lärarlegitimation i berörda ämnen årskurs 1-6 och för nyexaminerad gäller det att komplettera med lärarlegitimationen.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-08-14. Tillträdesdatum eller snarast.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-10
Referensnummer: A700348

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Katarina Breidning
Tf Rektor
Mobiltelefon: 0707-690660
Telefon: 031-3153345

Fackliga företrädare:

Lärarnas riksförbund
Telefon: 031-27 37 01

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster