Kock till Tubberödshus kök & restaurang, vikariat

Tjörn är en ö-kommun med havet i blickpunkten. Kommunen har ca 15 000 åretruntboende, sommartid mer än fördubblas invånarantalet. Närmaste storstad Göteborg ligger knappt en timmes resväg härifrån. Närhet till naturskön miljö, god kommunal service och ett rikt näringsliv gör att allt fler väljer att leva på "Tjörn - möjligheternas ö".Arbetsuppgifter:

Arbetet som kock/kokerska innebär tjänstgöring i Tubberödshus kök & restaurang. Du ska vara lyhörd och flexibel i dina arbetsuppgifter och se till de boendes bästa. Du deltar i alla förekommande arbetsuppgifter i både kök och servering; förberedelse, tillagning, beställningar, servering, disk och städ och egenkontroll. Vi arbetar efter relationsmodellen–pedagogiken och där är man en del i en grupporganisation med delat ansvar.

Det arbete vi utför ska präglas av en mycket hög kvalitet som skapar trygghet för de boende och i enlighet med gällande lagstiftning och verksamhetens mål.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har kock- eller kokerskeutbildning. Du har stort intresse och kunskaper kring mat och matlagning samt erfarenhet av att laga mat. Du bör ha extra näringslära då vi arbetar med äldre personer.

Arbetet ställer stora krav på samarbete, initiativförmåga och flexibilitet samt att kunna arbeta både självständigt och i grupp med en hög servicekänsla. Du är utåtriktad, kan entusiasmera dina medarbetare och gillar att arbeta nära den äldre generationen.

Vi söker dig som är en ansvarstagande person och med ett stort personligt engagemang och ser lösningar istället för hinder. Vi tror att du är en person som har humor och lätt för skratt och kan sprida glädje där du är.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid. 80%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema. Schema med helgtjänstgöring ingår i tjänsten.
Tillträde: Fr.om september 2017 t o m september 2018

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-31
Referensnummer: Soc 2017/131

Andra uppgifter:

Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Ingela Brännehed
Kock
Telefon: 0304- 60 12 29

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0304-60 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster