Projektingenjör till tekniska kontoret

Tillbaka

Vaggeryds kommun är en spännande och expansiv kommun med nya och växande bostads- och industriområden. Till tekniska kontoret söker vi en projektingenjör som tillsammans med vårt duktiga team kan planera och samordna de spännande projekt som står för dörren. Här är det nära till allt och alla, vilket gör att det finns stora möjligheter att vara med och påverka det dagliga arbetet som erbjuder omväxling och många kontakter. Tekniska kontoret utför projekten både i egen regi och med hjälp av entreprenörer i olika omfattning.

Vaggeryds kommun ligger i natursköna Småland mellan Jönköping och Värnamo. Att vara anställd här är att spela en viktig roll i kommunens utveckling. Våra värderingar bygger på människors lika värde och vi vill ge bra service till våra kommuninvånare. Vaggeryds vision är:

En plats för möjligheter formad med tanke och omtanke. Där lusten är vår drivkraft och där glädjen smittar. En plats med stark tradition för gränslöst skapande. Där gemensam vilja och kunskap får livet att lyfta och idéer att bli verklighet. En plats i rörelse som bygger på mångfald och hållbarhet. Där allt är nära och alla har betydelse.

Arbetsuppgifter:

Projektingenjören ingår i vårt ingenjörsteam som arbetar brett inom tekniska kontorets verksamhetsområde med utredning, kalkylering, samordning och projektledning för iordningställande av exploateringsmark, gatubyggnader, järnväg, vatten- och avloppsförsörjning med mera. I arbetet ingår såväl att ta fram underlag till olika projekt inklusive TA-planer och arbetsmiljöplaner, som uppföljning och rapportering. Projektingenjören ska kunna ta fram upphandlingsunderlag samt söka olika tillstånd och bygglov.

Du kommer att arbeta nära våra andra ingenjörer, men också förvaltningschef och verksamhetschefer, byggledare, konsulter och utförare. Du är orädd för nya utmaningar och uppskattar att arbeta i en liten kommun där du får vara med och driva projekt från idé till färdig anläggning. Du ska utreda mer eller mindre komplexa frågor och även kunna sammanfatta dessa till beslutsunderlag för politikerna.

Kvalifikationer:

Du ska ha ingenjörsutbildning på högskolenivå inom aktuellt område eller jämförbar erfarenhet. Arbetet innebär ett brett arbetsfält och vi värdesätter yrkeserfarenheter från olika områden.

Arbetet innebär många kontakter så vi söker dig som har god samarbetsförmåga, Men du ska också kunna arbeta självständigt med eget driv. Det kommer att vara viktigt att du kan hantera flera projekt samtidigt. Vaggeryds kommun arbetar med ständiga förbättringar och kvalitetsarbetes så vi ser gärna ett intresse för att kontinuerligt utveckla din.

Arbetet kräver noggrannhet och struktur, samt att du har förståelse för de regelverk som styr offentlig förvaltning. Förmågan att kommunicera och uttrycka sig både muntligt och skriftligt ska vara god. Du har allmänna kunskaper om områdets juridik, upphandlingsregler och IT. B-körkort är ett krav.


Övrigt:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via pappersformat. I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och förbehåller oss därför rätten att påbörja intervjuarbetet innan ansökningstidens slut. Skicka därför in din ansökan så fort som möjligt.
Ansökningar som skickas i pappersform ska adresseras till:
Vaggeryds kommun, Personalenheten, Box 43, 568 21 Skillingaryd.
Bifoga ditt CV och personliga brev, ange
ref.nr. i ansökan. Skicka inte med några betygshandlingar.
Ansökningshandlingar returneras ej.

Vaggeryds kommun har före annonsering övervägt val av annonseringskanaler och undanber sig därför
samtal från rekryteringsfirmor och
annonsförsäljare.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Individuell lönesättning tillämpas.
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-26

Arbetsgivarens referensnummer: 18/44

Upplysningar lämnas av:

Magnus Ljunggren
Teknisk chef
Telefon: 0370-67 81 14

Facklig(a) företrädare
Tommy Wallin
Vision
Telefon: 0370-678198

Tillbaka