Specialpedagog Noleredsskolan

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi en specialpedagog för årskurs 1-6 till Noleredsskolan i Torslanda. Här kommer du att arbeta i nära samarbete med skolans ledning samt med speciallärare.

I arbetsuppgifterna ingår arbete med särskilt stöd till enskilda elever/mindre elevgrupper. Du är behjälplig i arbetet med pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram och hjälper till med anpassningar av läromedel för elever med behov av det.

Du är en del av skolans elevhälsoteam och kommer därmed arbeta både förebyggande och åtgärdande i enskilda elevärenden. Du handleder personal och gör elev- och klassobservationer.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har specialpedagogexamen samt har lärarbehörighet att undervisa elever i årskurs 1–6.

Vi vill att du är en engagerad och lösningsfokuserad specialpedagog som vill få möjlighet att utveckla undervisningen på individ-, grupp- och organisationsnivå. Du har goda kunskaper i upprättandet av åtgärdsprogram och pedagogiska kartläggningar.

Viktiga förmågor hos dig är att kunna skapa ett gott arbetsklimat, att gilla utmaningar och att vara flexibel. Du kan samarbeta med olika pedagoger/arbetslag, är bra på att kommunicera med vårdnadshavare och du delar till fullo de värderingar som speglas i läroplanen.

Vi ser att du har erfarenhet från pedagogiskt arbete med elever i jämförbar ålder, där man självständigt och i grupp planerat, genomfört och utvärderat arbetet. Du ska ha god kunskap kring bedömning för lärande, lågaffektivt bemötande, samt kunskap kring Olweus åtgärdsprogram mot mobbing och antisocialt beteende.

I ditt arbete ska du dokumentera och uttrycka dig väl i tal och skrift. Du behöver ha mycket goda kunskaper kring hjälpverktyg inom IT.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: 643/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk i stadsdelsförvaltningens eller Göteborgs Stads omställningsarbete.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Martin Forsne
Rektor
Telefon: 031-366 52 70

Fackliga företrädare:

Andrea Meiling
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 00

Eva Heed
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-366 50 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster