Biståndshandläggare

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har cirka 57 000 invånare. Vi är cirka 4 200 medarbetare i stadsdelen som arbetar för en bra vardag för göteborgarna. Genom att ge service, stöd och omsorg gör vi skillnad när det behövs. Vi möter stora utmaningar i arbetet och därför är vår kunskap och vårt engagemang avgörande för kvalitén i stadsdelens verksamheter. Vi arbetar med att öka inflytandet för stadens invånare, brukare och medarbetare och tillsammans ska vi skapa en öppen, trygg och jämlik stadsdel där många vill leva, arbeta och bo.

Arbetsuppgifter:

SDF Askim-Frölunda-Högsbos äldreomsorg strävar efter att tillgodose de äldres behov utifrån ett salutogent perspektiv där individens förmåga och känsla för meningsfullhet tas tillvara. Vi vill skapa en dynamisk och god arbetsmiljö som präglas av ett engagerat medarbetarskap.

Som medarbetare har du inriktning mot kvalitet och utveckling av verksamheten med fokus på brukaren. Vi arbetar aktivt med hållbar utveckling, mångfald och jämställdhet.

På äldreomsorgens myndighetsenhet arbetar idag 27 biståndshandläggare som är indelade i fyra grupper, en metodhandledare, fem administratörer, en metodutvecklare, en verksamhetsutvecklare, två enhetschefer och en områdeschef. Vi utökar vår personalstyrka nu med två personer till.

Våra nya lokaler är modernt utrustade och vårt mål är att vara en attraktiv arbetsplats. Du kommer att arbeta med handläggning enligt SoL för äldreomsorgen i Askim-Frölunda-Högsbo.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har socionomexamen eller har genomgått social omsorgsutbildning på högskolenivå.

Arbetet kräver att du är väl förtrogen med Socialtjänstlagen och myndighetsutövning.

Du har förmågan att möta varje person och deras anhöriga. Du är bra på att planera och organisera ditt arbete och du är öppen för samverkan med andra professioner såväl internt som externt. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi söker dig med sinne för struktur eftersom det förekommer många administrativa uppgifter och du behöver vara bra på att ha många bollar i luften.

Erfarenhet av att arbeta i datasystemen Treserva och Samsa är meriterande.

Körkort är ett krav.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701279

Upplysningar lämnas av:

Anita Jebe Schaffer
Enhetschef
Telefon: 031- 366 28 08

Dzemila Puric Bjelak
Enhetschef
Telefon: 366 30 13 (tom 11.juli)

Lill-Britt Andersson
Metodhandledare
Telefon: 366 02 08

Fackliga företrädare:

Eva Dalerstedt
Vision
Telefon: 031-366 26 89

Pia Björking-Petersson
SSR
Mobiltelefon: 0739-10 24 66
Telefon: 031-367 98 34

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster