Undersköterskor sökes till vikariat till Grevegårdens äldreboende

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla verksamheten på vårt äldreboende och göra skillnad för våra hyresgäster? Då är detta ett arbete för dig. Vi söker nu drivna undersköterskor där möjlighet finns till att jobba inriktat mot psykiatri. Tjänsterna är två vikariat.

Grevegårdens äldreboende ligger integrerat i bostadsområdet intill promenadstråket Kastanjeallén i Västra Frölunda. Det finns 48 platser fördelat på tre våningsplan varav ett är inriktat mot äldre psykiatri.

Hos oss arbetar vi utifrån ett innovativt ledarskap vilket innebär att du som medarbetare ges möjlighet att påverka då du kommer ingå i en arbetsgrupp som innefattas av ett kvalitets- och processinriktat arbetssätt. Detta har sin utgångspunkt ifrån tre ben: Miljö, Organisering och det Salutogena förhållningssättet. Hyresgästerna, all personal i huset och närståendes delaktighet och engagemang ser vi som viktiga drivkrafter i vårt förbättringsarbete.

Målet med vårt arbete är att våra hyresgäster ska få ett så tryggt, självständigt och meningsfullt liv som möjligt efter sina förutsättningar och förmågor. Att stödja pensionären i dennes vardag och möjliggöra att vardagen blir hanterbar och meningsfull samt ha en aktiv och en begriplig tillvaro i gemenskap med andra. För att kunna arbeta emot våra mål och uppnå dem måste vi ständigt utveckla vårt förhållning sätt, ha en bra organisation och ett trevligt hus där alla trivs

Arbetsuppgifter är att tillgodose den enskildes behov av socialt innehåll, omvårdnad och service i sitt hem. Utföra medicinska insatser på delegation av sjuksköterska. Dokumentering i våra kvalitetssystem. Som anställd i särskilt boende samverkar du med de boende, medarbetare, sjuksköterska, rehabiliterings personal, anhöriga, god man och chef i omvårdnaden runt pensionären.

Vi vill att du tillsammans med dina kollegor utvecklar det salutogena förhållningssättet runt de hyresgäster som bor hos oss. För detta krävs att du har ett coachande förhållningssätt.

Vi erbjuder dig ett roligt, utvecklande, meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att göra skillnad tillsammans med ett gott gäng. Du har möjlighet att påverka din arbetstid utifrån verksamhetens behov genom schemaläggning i IT-systemet Time Care Planering. Hos oss erbjuds alla medarbetare att arbeta heltid. Friskvårdsersättning samt massagefåtölj.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska och som har relevant arbetslivserfarenhet. För dig som är intresserad av att jobba med inriktning mot psykiatrin krävs även att du har erfarenhet med inriktning mot psykiatri.

Du som söker har en positiv människosyn, tycker om att möta människor, är noggrann, ansvarsfull, engagerad, mogen och trygg i dig själv. Du vill utveckla verksamheten och vara delaktig i vårt förbättringsarbete.

Vidare är du stresstålig, har tålamod och kan prioritera behov och situationer i omvårdnaden runt hyresgästen. Har förmåga att skapa lugn och ro, trygghet och arbeta professionellt i nära relationer.

Du har förmåga att stödja hyresgästen i att skapa ett så värdigt liv som möjligt och känna välbefinnande i sitt liv. Du ser och lyfter möjligheter och förmågor hos hyresgästerna och i planering av verksamheten.

Du behärskar svenska väl i både tal- och skrift
För detta arbete krävs att du har god fysik då tunga lyft kan förekomma

Om du känner att detta är en tjänst för dig, tveka inte att ansöka redan nu!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: A733597

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marie Holmqvist
Enhetschef Grevegården
Telefon: 031-3664360
E-post: marie.holmqvist@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Astrid Gustafsson
Kommunal
Telefon: 031-3664823, 0736-664467

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster