Sjuksköterska till Hälso- och sjukvårdsenheten, Centrum

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av att arbeta natt i hemsjukvården i stadsdelen Centrum tillsammans med oss andra nattsjuksköterskor? Våra chefer satsar på och är måna om oss, nattsjuksköterskor i stadsdelen Centrum. För att förbättra arbetsmiljön för sjuksköterskorna på natten har man nu valt att förstärka med en ytterligare kollega under nattarbetspasset vilket betyder att vi vissa nätter kommer att vara 3 sjuksköterskor som arbetar tillsammans.

Vi är ett trevligt gäng bestående av fem kompetenta och engagerade sjuksköterskor och söker dig som vill bli en del av vårt team! Vi utgår från trevliga lokaler på Bohusgatan och kommer under 2018 införa en aktivitetsbaserad arbetsplats.

Tjänsten är på 77,07 % vilket innebär att man arbetar 14 nätter i månaden.

Som nattsjuksköterska i Centrum är du ansvarig för patienter inskrivna i allmän hemsjukvård, ASIH och boende på korttid och äldreboende i stadsdelen. ASIH patienter tillhörande stadsdelen Majorna-Linné omfattas också av upptagningsområdet.

Vården utgår från personcentrerad vård och omsorg, vilket bygger på den enskildes behov och önskemål. Besöken är både planerade men också akuta bedömningar görs. I vården ingår specifik omvårdnad, medicinska behandlingar och vård i livets slut med stöd till anhöriga.

I arbetsuppgifterna ingår även att vårda barn, både kurativa och palliativa med stöd av barnkliniken på Drottning Silvias barn- och ungdomssjukhus.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som tycker om att vårda patienten i sin hemmiljö såväl i ordinärt som i särskilt boende. Du är legitimerad sjuksköterska med några års yrkeserfarenhet. Körkort och körvana är ett krav. Det är viktigt att Du är positiv, ser möjligheter i situationer, har en god samarbetsförmåga samt att Du självständigt kan överblicka, prioritera och genomföra dina arbetsuppgifter. Du tycker om att arbeta självständigt men har samtidigt en god samarbetsförmåga med olika personalkategorier.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A702612

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med trevliga kollegor, goda utvecklingsmöjligheter, friskvårdsförmåner i form av friskvårdsbidrag, rabatterade bad- och motionskort samt personalstöd från SOS international.

Som medarbetare i Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Upplysningar lämnas av:

Camilla Eriksson
Enhetschef Hälso- och Sjukvårdsenheten Natt
Telefon: 031-365 76 83

Fackliga företrädare:

Brith Holm
Vårdförbundet
Telefon: 073 6669766

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster