Timvikarier daglig verksamhet

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vill Du vara med och göra vardagen meningsfull för personer med funktionsnedsättningar på arbetet? Med brukarens behov i fokus kan du vara med och göra skillnad för den enskilde individen!

Avd. Funktionshinder står inför ett spännande skede med förändringsarbete inom både metoder och arbetssätt. Vi behöver Dig som vill vara med och bidra med trygghet och stabilitet till vårt team inom funktionshinder när personal blir sjuka med kort varsel eller behöver vara lediga.

Daglig verksamhet vänder sig till vuxna personer med intellektuella funktionsnedsättningar, personer med autism och personer med förvärvad hjärnskada i vuxen ålder, som saknar arbete och inte utbildar sig. För att ta tillvara på varje persons intresse och resurser har vi ett brett utbud av olika verksamheter inom Partille.

Kvalifikationer:

Du skall ha god samarbetsförmåga och se möjlighet till utveckling. Ha ett salutogent förhållningsätt och vara lösningsfokuserad, vilket innebär att vi ställer höga krav på personlig lämplighet.

Meriterande är om Du har erfarenhet inom autism/autismspektrumstörning samt tydliggörande pedagogik och lågaffektivt bemötande.

Vi behöver DIG!

Önskvärt med erfarenhet.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Varaktighet: 3-6 månader

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referensnummer: A733770

Andra uppgifter:

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Rekrytering sker löpande.

Upplysningar lämnas av:

Sara Johansson
Enhetschef- Daglig verksamhet/sysselsättning
Telefon: 031-792 16 73

Solveig Ekblad
Enhetschef- Daglig verksamhet/sysselsättning
Telefon: 0317929851

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via Kundcenter. Tel:031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster