Miljö- och hälsokyddsinspektör

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Lilla Edets kommun är lika förknippat med vatten och vacker natur som stark historia. Vår kommun ligger centralt i Västsverige och nära till både göteborgsregionen och trestadsområdet i fyrbodalsregionen. Lilla Edet befinner sig i en ny och expansiv fas.

Vår nya miljöavdelning ingår i samhällsbyggnadsförvaltningen och arbetar i huvudsak med uppdrag från miljö- och byggnämnden. Vi förstärker vårt miljöarbete med gott ledarskap, utvecklad samverkan och fler handläggare. Miljöavdelningen arbetar med tillsyn enligt miljölagstiftningen, kontroll enligt livsmedelslagstiftningen, naturvård och miljöövervakning.Miljöavdelningen söker en medarbetare för en tjänst som kommer att vara inriktad främst mot hälsoskydd men också miljöskydd.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som har lämplig högskola- eller universitetsutbildning inom miljö- och hälsoskyddsområdet. Erfarenhet av tillsynsarbete som miljö- och hälsoskyddsinspektör är meriterande. Som person är du engagerad i miljöfrågor och har lätt att kommunicera. Du har förmågan att skapa ömsesidigt förtroende och respekt i mötet med våra verksamhetsutövare och kommuninvånare. Du har goda kunskaper om miljölagstiftningen och det är en fördel om du har erfarenhet av myndighetsutövning. Det är viktigt att du är serviceinriktad med ett strukturerat arbetssätt. Du är trygg i dig själv och litar på din förmåga att ta beslut. Du uttrycket dig väl både muntligt och skriftligt.
B-körkort är ett krav. I tjänsten använder miljöavdelningen kommunens poolbilar. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som medarbetare i en liten avdelning är du en viktig del av dina kollegors arbetsmiljö. Humor är en stor tillgång.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-06
Referensnummer: A713434

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Anna Stenlöf
Förvaltningschef samhällsbyggnadsförvaltningen
Telefon: 0520-65 96 60
E-post: anna.stenlof@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Bertil Nylen
Vision
Telefon: 0520-422913
E-post: visionilillaedet@ gmail.com

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster