Utvecklingschef till Sektorn för socialtjänst

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Precis utanför Göteborg hittar du oss; en nyfiken flygplatskommun som växer stadigt. Våra invånare är yngre än i resten av landet, hit flyttar till exempel gärna barnfamiljer. Kanske vill de åt skogen och sjöarna, kanske är det de korta pendlingssträckorna och den snabba kollektivtrafiken som lockar. Eller kanske är det våra skolor med sina fina resultat och engagerade pedagoger. Det kan ju också tänkas att de är en av dem som driver eller arbetar på något av kommunens 3000 företag.

Arbetsuppgifter:

Uppdraget som utvecklingschef innebär att du har budget-, personal-, arbetsmiljö- och ledningsansvar för en kvalitets och utvecklingsenhet bestående av tio planeringsledare/utredare. Enheten är en stödfunktion till hela sektorn när det gäller kvalitetsledningssystem, projektledning, omvärldsbevakning, remisshantering och utvecklingsfrågor. Du svarar inför sektorchef och ingår i sektorns ledningsgrupp bestående av våra fyra verksamhetschefer och administrativ chef. Det förväntas att du tar en aktiv del i ledningen av hela sektorn.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som
- har en akademisk examen som arbetsgivaren bedömmer relevant och har erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation.
- har kunskaper om och erfarenhet av ett systematiskt kvalitetsarbete.
- har ett stödjande ledarskap och förmåga att entusiasmera medarbetare.
- förstår värdet av att samverka för att nå goda resultat
- har goda kunskaper i svenska och en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.
- är van att arbeta i olika administrativa IT- system och har en god analytisk förmåga.
Det är meriterande men inte ett krav, om du har tidigare chefserfarenhet.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A699301

Andra uppgifter:

Information om arbetsgivaren
Till centralorten Mölnlycke är det nära från Borås och från centrala Göteborg är det tio minuters bilfärd. Vi är ca 37 000 invånare, dessutom har vi en flygplats, Landvetter flygplats, som ligger mitt i kommunen. Förutom Landvetter är Mölnlycke en av våra centralorter. Längst ut i öster hittar du orterna Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Vi är ca 2700 tillsvidareanställda och alla anställda erbjuds friskvårdsbidrag.

Härryda kommun består av en förvaltning med fem sektorer. Sektorn för socialtjänst har som uppdrag att erbjuda äldreomsorg, omsorg om funktionsnedsatta, individ och familjeomsorg, kommunal hälso-sjukvård samt flyktingmottagande och arbetsmarknadsåtgärder. Totalt har sektorn ca 900 medarbetare och en budgetomslutning på ca 750 mkr.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Lena Lager
Sektorschef
Telefon: 031-724 61 52

Fackliga företrädare:

Fackliga representanter
når du via kommunens växel
Telefon: 031-724 61 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster