Elevassistenter i grundsärskolan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi dig som vill arbeta i grundsärskolan med tillhörande fritidsverksamhet. Du kommer att arbeta som elevassistent åt elever med särskilda behov, till exempel med utåtagerande beteende. Arbetet präglas av lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och alternativa kommunikationsstrategier. Du arbetar för att stimulera och utmana elevernas utveckling och lärande, samt aktivt arbeta för en trygg och säker miljö i nära samarbete med speciallärare och förskollärare.

Kvalifikationer:

Vi söker två elevassistenter som har en gymnasial utbildning från barn- och fritidsprogrammet, eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig, med erfarenhet av att arbeta i skolan. Att du är väl förtrogen med ditt uppdrag utifrån aktuella styrdokument är ett krav då du kommer att vara delaktig i att planera, genomföra, dokumentera och följa upp den pedagogiska verksamheten tillsammans i teamet.

Vi ser gärna att du har kunskap och erfarenhet av liknande arbete sedan tidigare. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, särskilt vid förhållningssätt och lågaffektivt bemötande samt samarbetsförmåga.

Meriterande är om du har erfarenhet/kunskap kring elever inom NPF och lågaffektivt bemötande, tydliggörande pedagogik och TAKK.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-23
Referensnummer: A745400 / 2018:36

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Bitte Ziethén
Rektor grundsärskolan Öjersjö Brunn/Storegård
Telefon: 031-7921763
E-post: bitte.ziethen@partille.se

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-792 97 61

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster