Funktionsstöd LSS söker avlösare och ledsagare

Arbetsuppgifter:

Som avlösare arbetar du i den enskildes hem för att anhöriga ska ha möjlighet till avlösning i omvårdnadsansvaret. Insatsen kan ges till båda barn och vuxna med funktionsnedsättningar.

Som ledsagare är du ett personligt stöd för att den enskilde ska kunna ta sig till och från fritidsaktiviteter, ta promenader eller att ta sig ut i andra sociala sammanhang. Insatsen ges till barn från 12 år och vuxna med funktionsnedsättningar.

Varje uppdrag planeras individuellt utifrån personens behov, förutsättningar och funktionsvariation och därmed kan tidsomfattningen variera från 5-35 timmar i månaden. Insatsen sker mestedels kvällar och helger men dagtid kan förekomma. Möjlighet till att ha fler uppdrag samtidigt finns.

Kvalifikationer:

Det är önskvärt om du har genomfört vård och omsorgsprogrammet, barn-och fritidsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom området. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi ser att du är empatisk och lyhörd där individens behov är centralt i ditt förhållningssätt.

Intervjuer kommer att ske löpande så tveka inte att höra av dig idag!

Antal tjänster: 5. Antal tjänster kan variera beroende på de uppdrag som finns.

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31
Referensnummer: A713323

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar drygt
2 800 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 40 000 invånare.

Kommunens eftersträvar att medarbetare ska en an arbetsmiljö främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård, personalstöd och semesterväxling.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Sara Gustavsson
Stödpedagog
Telefon: 0302-522083
E-post: sara.gustavsson@lerum.se

Rickard Frisenbrink
Enhetschef
Telefon: 0302-521949
E-post: rickard.frisenbrink@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster