FÖRSKOLLÄRARE - förskolan Svedjan

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en förskollärare.

Arbetsplats: Förskolan Svedjan i centrala Hedemora.

I Hedemora kommun arbetar förskolorna utifrån ett reflekterande, undersökande och projektinriktat arbetssätt där läroplanen ska förverkligas och ligga till grund. Förskolan satsar på kompetensutveckling inom pedagogisk dokumentation, språkutveckling samt natur- och teknikområden.
I kommunens förskolor arbetar man aktivt med miljön och alla förskolor är
Grön Flagg-certifierade. Kommunen arbetar också aktivt med jämställdhet.

Vi har avtal kring pedagogisk utvecklingstid a´6 timmar/vecka för förskollärare. Fria pedagogiska måltider för all schemalagd personal samt fria arbetskläder för utomhusbruk för tillsvidareanställd personal.

Kvalifikationer:

Vi söker dig med förskollärarutbildning. Pedagogista-utbildning är meriterande. Viktiga egenskaper är utvecklingsbenägenhet samt god kommunikations- och samarbetsförmåga.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse, ansök snarast då rekrytering sker fortlöpande.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-13

Arbetsgivarens referensnummer: BN 154/17

Upplysningar lämnas av:

Linda Hases
Förskolechef Regnbågen
Telefon: 0225-343 10

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka