Lärare med fokus på pedagogisk utveckling


Tjörn är ö-kommunen med hög kvalitet i verksamheterna och havet i blickpunkten. Tjörn placerar sig högt i rankningar när skolor, äldrevård samt säkerhet och trygghet mäts.
Kommunens ekonomi är stabil och har varit det i många år. Det gör att Tjörns kommun hela tiden kan utvecklas. God service och tillgänglighet är angelägna frågor liksom infrastruktur.
På Tjörn tror vi att konst och kultur ger muskler åt själen och rustar våra barn och ungdomar för ett gott liv.
”Tjörn – möjligheternas ö hela året och för hela livet” är Tjörns vision.Skärhamns skola en F-5 skola och har ett fritidshem med fyra avdelningar. Personalen är indelad i två arbetslag. Skolan ligger nära natur och hav vilket ger unika tillfällen till utomhusverksamhet.

Arbetsuppgifter:

Vill du arbeta på en riktigt bra skola där utveckling av lärande är fokus?
Tycker du om att ha inflytande över skolans organisation och samarbeta med lika engagerade kollegor och trevliga elever?

Då kan du vara rätt lärare för oss!

Skärhamns skola står inför ett generationsskifte och söker därför flera lärare som vill vara med och utveckla skolan vidare.

Vi söker legitimerade lärare med erfarenhet och kompetens att undervisa elever i åk 1-6.

Vi vill utveckla skolans förmåga till pedagogisk individualisering ännu mer. I tjänsterna ingår att utveckla undervisning i sina egna grupper, såväl som att bidra till ett kollegialt lärande.

Skolan söker flera pedagoger, både mentorer och en resurslärartjänst. Mentorer söker vi främst inför höstterminen 2018 medan resurslärartjänsten skall tillsättas så snart som möjligt.

Hos oss innebär resurslärare att du som lärare arbetar i nära samarbete med specialpedagoger och kollegor. Du undervisar och följer upp resultat i flera olika klasser.

I rollen ingår även att vid behov undervisa i mindre konstellationer utifrån upprättade åtgärdsprogram.

Mentorskap innebär att du är ansvarig för undervisningen i dina ämnen i en klass tillsammans med kollegor.

Vill du vara med och forma skolans fortsatta utveckling i nya arbetslag och med ny rektor så är du varmt välkommen att söka tjänst hos oss!

Kvalifikationer:

Du ska vara legitimerad lärare och ha lärarexamen i flera ämnen inom grundskolan åk 1-3, 1-7, alternativt 4-6. Det är även möjligt att komma ifråga för tjänsten om du inväntar din legitimation.

Särskilt meriterande för dessa tjänster är om du har speciallärarexamen, eller är under utbildning.

Du ska vara väl förtrogen med att använda IKT-verktyg.

Du ska ha en dokumenterat god förmåga att skapa goda relationer med elever, föräldrar och kollegor i syfte att utveckla elevernas kunskapsutveckling.

Du är resultatinriktad och tycker om att se utveckling mot uppsatta mål.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet där positiv inställning och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-06-01. eller gärna tidigare, enligt ök (resurslärartjänsten). Intervjuer sker fortlöpande, så vänta inte med din ansökan!

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: buf 2017/487

Andra uppgifter:

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vi har upphandlat med bemannings- och rekryteringsföretag.

Om du har problem med att ansöka via programmet Offentliga jobb vänligen kontakta supporten via telefonnummer 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Anna Kern
Rektor
Telefon: 0304-601451

Fackliga företrädare:

Robert Hallding
Lärarförbundet
Telefon: 0304-60 15 49
E-post: robert-hallding@tjorn.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster