Sjuksköterskor natt till Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?

Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av hemsjukvård och trivs med att arbeta natt?

Örgryte-Härlanda söker sjuksköterskor som vill bli del av vårt natteam inom hemsjukvården. I hemsjukvården sköter vi nattetid våra sex äldreboenden, ASIH och våra patienter i ordinärt boende samt inom individ- och familjeomsorgen, Örgryte-Härlanda. Vi har ett bra och väl inarbetat samarbete med hemtjänst natt. Vi arbetar med beslutstödet VISAM samt SBAR för ökad kvalitet.

I vården ingår specifik omvårdnad och medicinsk behandling/bedömning. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjligheter till egen utveckling.

Låter detta som något för dig? Ansök redan idag!
Ring gärna för mer information om tjänsten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av yrket och av nattarbete. Körkort är ett krav för denna tjänst.

Du är trygg i din sjuksköterskeroll och du kan arbeta både individuellt och i grupp. Arbetet kräver att du självständigt kan överblicka, prioritera och utföra dina arbetsuppgifter. God samarbetsförmåga är av stor vikt, samt lyhördhet inför patientens individuella behov. Vi värdesätter om du även behärskar annat språk än svenska.

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tjänstgöringsgrad enligt ö.k. Heltid/deltid. Tillträde enligt ö.k. Arbetstid 21-07.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 349/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.  

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.  

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Sofia Hansen
Enhetschef - ASIH, Natt
Telefon: 031-365 64 58
E-post: sofia.hansen@ orgryteharlanda.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Björn Johansson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-656309

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster