Idrottslärare till Vallhamra skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Nu finns chansen att arbeta som idrottslärare på Vallhamra skola!

Skolan ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 875 elever i verksamheten och vi arbetar för barnens lust och glädje i sitt lärande, samt att de skall trivas, utvecklas och känna sig trygga i sin skolmiljö. Vi strävar mot en hög kvalitet i verksamheten och har ett tydligt fokus på pedagogisk utveckling.

Vi söker en idrottslärare med behörighet i ytterligare ett eller fler ämnen för undervisning av elever i år 2-6. Det här läsåret innebär dock undervisning i enbart idrott. Du planerar, genomför och utvärderar undervisning i idrott och hälsa. Du kommer att ingå i ett av arbetslagen med kollegor med skilda ämneskompetenser och ett gemensamt ansvar för eleverna. Du kommer även ha mentorskap för en klass.

Vallhamra skola har nya och modernt utrustade lärmiljöer som tillsammans med en engagerad och professionell personalgrupp skapar mycket goda förutsättningar till lärande.

Skolan befinner sig i en utvecklingsfas sett ur flera synvinklar och du är en person som är intresserad av och vill bidra i utvecklingen mot en ännu bättre skola.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en lärarexamen och är behörig att undervisa i Idrott och Hälsa, gärna i kombination med fler ämnen.

Du har förmåga att se alla elever och tar hänsyn till deras individuella förutsättningar. Du tillför entusiasm, energi och lust i arbetet och engagerar både elever och medarbetare. Du drivs av en vilja att se möjligheter och lösningar, är intresserad av IT och av att arbeta i nya lärmiljöer. Du skall ha en god förmåga att samarbeta med kollegor, elever och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar och anställer fortlöpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Tillträde: Tillträde 2018-01-08

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A719280

Upplysningar lämnas av:

Elin Johnsson
Rektor 4-6
Telefon: 031-792 11 59
E-post: elin.johnsson@partille.se

Fackliga företrädare:

Eva Tegstedt
LR
Telefon: 031-792 14 73
E-post: eva.tegstedt@ edu.partille.se

Magnus Frykmer
Lärarförbundet
Telefon: 031-792 14 87
E-post: magnus.frykmer@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster