Avlösare/ledsagare barn och ungdom

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Gillar du att arbeta med barn och ungdomar med särskilda behov? Ser du möjligheter i varje individ och vill bidra till att barn och ungdomar får en meningsfull vardag? Då har vi jobbet för dig!

Inom avlösar/ledsagarverksamheten i Västra Göteborg arbetar vi med barn och ungdomar med olika funktionsvariationer som till exempel autism, intellektuella funktionsvariationer och även andra mera sällsynta syndrom. Barnen och ungdomarna bor hemma i sin familj. Du planerar tillsammans med vårdnadshavare och ungdomen vad ni skall göra och genomför det sedan tillsammans med barnet/ungdomen i eller utanför hemmet. Du arbetar utifrån beslut och genomförandeplan. Du löser av familjen eller ledsagar till och från hemmet och aktivitet.
Du har alltid tillgång till daglig arbetsledning och metodhandledning om du behöver stöd och rådgivning i ditt arbete.

Låter detta som ett arbete som skulle passa dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:

Du bör ha minst gymnasieutbildning med inriktning funktionshinder samt barn och unga, eller utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Dokumenterad erfarenhet av arbete med barn/unga är ett krav. Du får gärna ha med dig erfarenhet av att arbetat med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Du är bra på och gillar att samarbeta för att hitta lösningar.

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-18
Referensnummer: A699954

Andra uppgifter:

Vi söker flera personer.
Intervjuer kan komma att ske innan ansökningstiden går ut.
Vi inhämtar alltid utdrag ur belastningsregistret.

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ann-Sofie Medin
Enhetschef
Telefon: 031-3664027

Violetta Radovanovic
Administratör/daglig arbetsledare
Telefon: 031-3661045

Fackliga företrädare:

Erika Sjöblom
Kommunal
Telefon: 0736664898

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster