Elevassistent till Vallhamra skola

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Vallhamra skola F-9 ligger i den södra delen av Sävedalen, Partille kommun, i ett naturskönt område alldeles intill Vallhamra torg som har bra kommunikationer. Totalt har vi ca 850 elever i verksamheten.

Nu söker vi dig som vill arbeta som elevassistent mot de yngre åldrarna. Dina arbetsuppgifter kommer huvudsakligen att handla om att stötta och hjälpa en elev, för att eleven ska få det stöd som krävs för att tillgodogöra sig undervisningen. Det är viktigt att du har kunskap om att se elevens behov och förmågor för och göra en daglig bedömning utefter deras förutsättningar. Du behöver vara flexibel då behovet hos eleven kan pendla under dagen.

Du kommer att arbeta med eleven under skoldagen.

Kvalifikationer:

Du ska ha kunskap inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar och ha en god förmåga att samarbeta med personal, elev och föräldrar.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: Omfattning 60 %. Tillträde: Snarast möjligt Intervjuer sker löpande.
Tidsbegränsat till: 2018-06-13

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referensnummer: A745949 / 2018:49

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Emma-Maria Emanuelsson
Rektor F-3
Telefon: 031-792 14 02
E-post: emma-maria.emanuelsson@ partille.se

Fackliga företrädare:

Emilia O'Keeffe
Lärarförbundet
Telefon: 031-392 20 05
E-post: emilia.okeeffe@ edu.partille.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster