Pianopedagog till Kulturskolan

Kulturskolan möter varje vecka drygt 1100 barn och ungdomar med kurser inom dans, slöjd, bild, teater och musik. Vi samarbetar över ämnesgränserna och med andra aktörer såsom grundskolan, gymnasiet, fritid, kulturlivet m.fl. Vi finns centralt i Kungälv i fräscha lokaler i Mimers Kulturhus tillsammans med bibliotek, gymnasium, teater, café och konsthall. Vi undervisar även ute på kommunens grundskolor. Mimers Kulturhus har ett särskilt fokus på barn och unga och vi har bl.a. en öppen kulturell verksamhet för ungdomar, KultLab.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en pianopedagog. Du undervisar i piano, både i grupp och individuellt. Du deltar aktivt med dina elever i föreställningar och konserter samt kan ackompanjera i olika genrer. Du är med och utvecklar kulturverksamheten i Kungälvs kommun.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för piano och arbete med barn och unga. Du är duktig både med grupper och individer. Har ett förhållningssätt med eleven i centrum och elevens delaktighet, en bred stilkännedom och ett driv som lärare. Du har kompetens att ackompanjera elever och lärare både som del i kompgrupp/ensemble och ensam ackompanjatör. Du vill tillsammans med kollega utveckla och bedriva pianoämnet samt vara en del i att utveckla verksamheten på kulturfritidsgård KultLab. Du är intresserad av att vara delaktig i att utveckla kulturen i Kungälvs kommun samt Mimers Kulturhus.

Du har lärarexamen alternativt annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid. 65%
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-21
Referensnummer: A744411

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Mariella Sivertstrand
Enhetschef Kultur
Telefon: 0725 - 507704

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Marianne Rasmussen
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0702-916417

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster