Socialsekreterare

Vill du ha roligt på jobbet?
Vill du komma till en arbetsplats där du kan påverka?
Vill du jobba i en stabil organisation där du får utvecklas?

Vår förvaltning är lätt att överblicka. Vi är tillräckligt många för att kunna göra ett gott arbete och samtidigt tillräckligt få för att kunna samarbeta på ett smidigt sätt. Tillsammans har vi fokus på att utveckla resurserna hos dem vi är till för. Varje medarbetares kompetens är viktig.

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Arbetsuppgifter:

Vi förstärker arbetet med att utreda och följa upp barn och ungdomar 0-20 år och söker därför en socialsekreterare, som vi
gärna ser har erfarenhet av yrket.

Vi söker också ytterligare en socialsekreterare då en av våra medarbetare går på föräldraledighet.

För att skapa stabilitet erbjuder vi tillsvidareanställning för dessa tjänster.

Som socialsekreterare hos oss får du engagerade arbetskamrater, gemenskap och omsorg om varandra. Enheten är uppdelad i tre team, varav ett arbetar med mottagande och förhandsbedömningar och de andra två med utredning och uppföljning. Det är viktigt för oss
att du som medarbetare både kan ge och ta emot stöd, gillar att skriva och förstår socialtjänstens uppdrag och utmaningar.
Du leds av två enhetschefer som har ett gemensamt ledarskap och två metodstödjare som ansvarar för varsitt utredarteam. Alla fyra har en gedigen erfarenhet av myndighetsutövning inom barn och ungdom. Metodstödjarna stöttar upp dig med lite kortare erfarenhet och leder också teamens utvecklingsarbete vad gäller BBIC och andra
handläggningsfrågor.

Partille kommun är en lagom stor kommun som är lätt att få överblick över. Vi har ett gott samarbete med skolor, vår egen öppenvård (Familjehuset och Partille alkohol- och narkotikamottagning) och andra viktiga samarbetspartners.

Hos oss kommer du att vara en del av ett spännande utvecklingsarbete för att skapa överblick och gemensamt ansvarstagande för enhetens barnavårdsutredningar.

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Socionom.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referensnummer: SAN 2018:3

Andra uppgifter:

Intervjuer kommer att ske löpande.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Mi Billgren
Enhetschef
Telefon: 031-792 18 02

Susanne Wessman
Enhetschef
Telefon: 031-792 16 71

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens kundcenter
Telefon: 031-792 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster