Projektledare - Sommarskola

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Hedemora kommun, Bildningsförvaltningen söker en projektledare.

Hedemora Kommun söker en kreativ projektledare för sommarens aktiviteter och sommarskola. Du är en driven och engagerad person som tycker om att arbeta strukturerat och med ett kreativt förhållningssätt? Känner du igen dig och har rätt kvalifikationer? Då är du personen vi söker och ser framemot Din ansökan!

Arbetsuppgifter: I din roll som projektledare kommer du att leda och svara för sommarskolans olika verksamheter. Planera och genomföra aktiviteter inom ramen för projekttiden. För att lyckas i rollen som projektledare är du självgående och kan på ett självtillräckligt sätt driva egna arbetsuppgifter. Du förstår vikten av noggrannhet och har en analytisk förmåga som ger dig förståelse för var och när olika insatser behövs. Ditt arbete kommer att ske i nära samarbete med medarbetare inom skola, fritid och kultur. I uppdraget ingår också att rapportera till närmaste chef samt skriva utvärdering.

Kvalifikationer:

Relevant utbildning för rollen som projektledare. Några års erfarenhet av projektledning samt god kännedom om skola och föreningsliv. Du är bra på att samarbeta och skapa goda relationer för att uppnå resultat och att du vill bidra till en prestigelös och utvecklande arbetsmiljö. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt:

Vi eftersträvar mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via offentliga jobb.

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2018-04-01
Tidsbegränsat till: 2018-08-31
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-03-09

Arbetsgivarens referensnummer: BN 8/18

Upplysningar lämnas av:

Lars-Åke Östlin
Fritidschef
Telefon: 0225-344 10

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare förmedlas via kommunens växel.
Telefon: 0225 - 340 00 växel

Tillbaka