Grundskollärare till Sollebrunns skola, 100% TV

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Alingsås är känd som Kaféstaden och för sin ljusdesign - ”Lights in Alingsås”.

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen med småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Alingsås ligger nära. Med tåg till Göteborg tar det drygt 30 minuter, under en timme till Borås och Skövde och under tre timmar till Stockholm.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ständigt lärande. Det är viktigt att du som medarbetare känner dig delaktig i utvecklingen av verksamheten och känner stolthet över den service som erbjuds. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.
Sollebrunns skola, som ligger i Sollebrunn, är en F-9 skola med ca 400 elever.
Sollebrunns skola ingår i Bjärke område som består av förskola, fritids och skolor i Sollebrunn, Magra och Stora Mellby.

Arbetsuppgifter:

Vi arbetar för att våra elever ska nå framgång i sitt lärande, utifrån förvaltningens vision "Lust att lära".
Du kommer att ha klassläraransvar och i huvudsak arbeta i åk 2. Du kommer ingå i arbetslag F-6 med övriga undervisande lärare.

Kvalifikationer:

Vi söker grundskollärare med legitimation och helst bred behörighet för undervisning i årskurserna 1-6. Du har förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och kollegor. Du tar ansvar för hela läraruppdraget och är trygg och tydlig i ledarskapet. Du skall givetvis ha ett positivt sätt med fokus på möjligheter, ha lätt för att skapa goda relationer och samarbeta. Du får gärna vara kreativ och våga pröva nya metoder.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Bifoga handlingar som styrker din behörighet.
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-26
Referensnummer: A712268

Andra uppgifter:

Alingsås kommun arbetar målmedvetet med mångfald och mot att ha en god mångfald i alla arbetsgrupper avseende kön, ålder, yrkesbakgrund, erfarenhet, etnicitet, funktionsnedsättning samt personlighet. Vi ser olikheter som positivt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Alingsås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Alingsås kommun har gjort sitt mediaval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Lisbeth Wängroth
Biträdande rektor
Telefon: 0322-61 60 75
E-post: lisbeth.wangroth@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-61 60 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster