Fritidspedagog/ Förskollärare till Grundsärskolan Knappekullaskolan

Knappekullaskolan ligger centralt i Lerum nära till kommunikationer. Intresset för skolan är stort, antalet elever ökar och för närvarande har vi ca 500 elever i åk F-5 och Grundsärskola (inklusive fritidshem). Knappekullaskolan ligger i ett område med stort föräldraengagemang och vi har ett bra samarbete med föräldrar och elever. Alla elever är allas ansvar och alla elever ska få det de behöver för att lära och utvecklas.

Skolan arbetar med goda kunskaper i en trygg miljö. Tillsammans lyfter vi fram allas unika förmågor genom att verka för att det finns utrymme för Inspiration, Lust, Gemenskap, Engagemang och Nyfikenhet. All pedagogisk personal är organiserade i arbetslag och betoningen ligger på samverkan och samarbete. Vi deltar/har deltagit i läs-och matematiklyftet och arbetar vidare i alla ämnen med läs-, skriv- och språkutveckling.

Arbetsuppgifter:

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av pedagogiskt arbete i elevgrupp enligt gällande styrdokument. Du arbetar för att stödja barnens utveckling och ge dem möjlighet till olika fritidsaktiviteter samt utvecklar barnens sociala förmågor och kunskaper. I samverkan med annan personal kommer du att ansvara för att planera, genomföra och utveckla verksamheten på fritidshemmet. Vissa dagar kommer du också att ansvara för öppningar och stängningar.

Kvalifikationer:

Som person är du flexibel samt tycker om att tillsammans med andra utveckla och ta ansvar för verksamheten i arbetslaget. Vi förväntar oss att du har god samarbetsförmåga gentemot elever, vårdnadshavare och medarbetare.
Vi söker dig med pedagogisk examen med inriktning fritidshem.
Erfarenhet från arbete med barn och unga är meriterande. Fritidspedagogutbildning/Förskollärarutbildning är ett krav.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-13

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referensnummer: A736998

Andra uppgifter:

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens ca 40.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Lena Emanuelsson
Rektor, Knappekullaskolan
Telefon: 0302-52 20 89
E-post: lena.emanuelsson@lerum.se

Fackliga företrädare:

Christina Thimell
Lärarförbundet
Telefon: 072-576 34 01
E-post: christina.thimell@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster