Barnskötare till förskolor i Torslanda

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Som barnskötare i förskolan vill du att barnen ska få prova, leka, utforska och växa i en miljö där de får möjlighet att vara individer med sina olika behov och kompetenser. Du har, tillsammans med kollegorna, ansvar för att den pedagogiska verksamheten på avdelningen vad gäller planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av arbetet i enlighet med läroplanen.

En viktig del av arbetet är att bygga förtroendefulla relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Digitala verktyg ser vi som en självklarhet i vårt pedagogiska arbete med barnen, antingen bidrar du med din kunskap eller så lär du tillsammans med oss. Vi använder smartboard och iPads finns på varje avdelning.

Förskolan på Emelie Leijmans väg 5 är en liten förskola bestående av två avdelningar. På Charmtrollen går barn mellan 1-3 år och på Lyckotrollen går barn mellan 3-6 år. Personalen på förskolan strävar efter att skapa ett lustfyllt lärande som förser barnen med självtillit, självkännedom och självkänsla. I samma byggnad finns också Lilla Trulsegårdens skola med fyra klasser, år F-3. Det finns ett levande samarbete mellan förskola och skola. Till förskolan Emelie Leijmans väg 5 söker vi 1 utbildad barnskötare för tillsvidareanställning.

Förskolan Lilleby Kronogård 70 består av två avdelningar, vardera med barn som är mellan 1 och 5 år gamla. Avdelningarna har ett tätt samarbete och har många gemensamma aktiviteter såsom t e x sångsamling, temaarbete eller åldershomogena gruppaktiviteter. Verksamheterna har naturen runt knuten och samtidigt nära till allmänna kommunikationer. Det är viktigt för oss att bedriva ett professionellt arbete och att ha trevligt tillsammans på jobbet. Att ta bussen hit tar ca 30 minuter från centrala Göteborg. Till förskolan Lilleby Kronogård 70 söker vi 1 utbildad barnskötare för tillsvidareanställning.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare och som har tidigare erfarenhet av arbete på förskola. Det är meriterande om du arbetat med utomhuspedagogik samt om du har validerat din barnskötarutbildning.

I ditt arbete ska du dokumentera och uttrycka dig väl i tal och skrift och du ska också behärska att arbeta aktivt i digitala verktyg.

Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet utifrån Läroplan för förskolan och skollagen. Du ska vara trygg och tydlig i din yrkesroll, ansvarstagande och lyhörd och ha förmågan att se till varje barns individuella behov. Du ska kunna arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Att tycka om sitt arbete, ha initiativförmåga och ett positivt förhållningssätt till barn, föräldrar och kollegor är en självklarhet för oss.

Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och ett professionellt förhållningssätt. Vi ser även att du har stark initiativkraft, är målinriktad, strukturerad och framförallt är nyfiken, allt med utgångspunkt från barnens bästa.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-07
Referensnummer: 622/17

Andra uppgifter:

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta kan beställas på Polisens hemsida.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om
kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Anna Melin
Förskolechef
Telefon: 031-366 6934

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-3666063 / 031-3666062

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster