Byggprojektchef

Publiceringsdatum: 2018-04-27

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Stadsfastigheter förvaltar Malmö stads fastigheter för skola, barn-, äldre- och socialomsorg, kultur, fritid, och bygger nytt. Beståndet uppgår till ca 1,7 miljoner kvadratmeter och omsätter årligen ca 1,8 miljarder kronor.

Vi söker en proaktiv och utvecklingsorienterad enhetschef för projektenheten stadsfastigheter!

Välkommen med din ansökan så snart som möjligt då vi löpande gör ett urval för intervjuer.

Arbetsuppgifter

Som enhetschef på projektenheten har du ansvar för mål, ekonomi, personal, kvalitet och resultat samt ledning, styrning, organisering, samordning och utveckling av enheten.

Du rapporterar till avdelningschefen för stadsfastigheter och ingår i stadsfastigheters ledningsgrupp och är en av ledarna i Malmö stads ledningsstruktur.

Du ska också kunna sätta stadsfastigheter och din enhets uppdrag i ett större sammanhang och se saker ur ett helhetsperspektiv för såväl stadsfastigheter, serviceförvaltningen som för Malmö stad.

Totalt arbetar cirka 120 medarbetare på stadsfastigheter och cirka 20 medarbetare är på projektenheten.


Kvalifikationer

Du har troligen en civil- eller högskoleexamen med flerårig erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen. Du har tidigare haft ledande ansvar, antingen som chef eller som ansvarig inom stora projekt med många involverade medarbetare.

Du är en inspirerande chef som har förmågan att hantera gruppens intressen såväl på stadsfastigheters ledning som inom Malmö stads nätverk.

Vi söker dig som vill vara med och utforma framtidens service med respekt, engagemang och kreativitet för såväl kund som medarbetare!

- Är du en inspirerande ledare som vill bidra till ett bra arbetsklimat och som motiverar medarbetarna att fortsätta utvecklas och ta ansvar?
- Har du lätt för att kommunicera?
- Är du modig att fatta/driva igenom beslut?
- Har du förmågan att kunna tänka och planera långsiktigt?
Då kanske detta är rätt arbete för dig!


Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2018-05-20

Referensnummer: 2018-SF-53

Kontaktpersoner

 • Helén Nilsson
 • Avdelningschef
 • 0709-606887

Fackliga företrädare

 • Thomas Horke
 • Ledarna
 • 0738-341747
 • David Karlsson
 • Vision
 • 0708-297672
 • Daniel Antonsson
 • SACO
 • 0709-341899

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 693 693. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.