Timvikarier till förskolan

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Partille kommun har 32 förskolor uppdelade i geografiska områden över hela kommunen. På förskolorna arbetar barnskötare och förskollärare. Förskolona varierar i storlek och pedagogisk inriktning. Partille växer som kommun i flera geoagrafiska områden och flera förskolor är nybyggda. Samtliga är belägna med närhet till kommunala färdmedel.


Arbetsuppgifter:

Som vikarie arbetar du på en avdelning istället för en ordinarie personal som är sjuk, på utbildning, ledig etc. Din uppgift blir att tillsammans med övrig personal ansvara för barnens dag på förskolan. Det är viktigt att du hela tiden tänker på att det är för barnens skull du är på förskolan och tillsammans ska ni skapa en rolig, trygg och lärorik dag.
En arbetsdag på förskolan innehåller aktiviteter såväl inomhus som utomhus. Du hjälper till i det dagliga såsom vid måltider, av- och påklädning, hygien samt fria och styrda aktiviteter.

Kvalifikationer:

• Du tycker om att arbeta med människor
• Du har en god samarbetsförmåga samt gott bemötande gentemot alla du möter oavsett om det är pedagoger, barn eller vårdnadshavare.
• Du är flexibel och har stor ansvarskänsla.
• Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete på förskola men det är inget krav.
• Det är önskvärt att du har barnskötarutbildning eller motsvarande


Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att vara aktuell för tjänsten så ska du enligt lag kunna visa upp giltigt belastningsregisterutdrag.

Vi kommer att påbörja rekryteringsprocessen och kontinuerligt tillsätta tjäsnterna iannan sista ansökningsdag

Antal tjänster: 10

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön
Varaktighet: max 10 dagar

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A716507

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.


För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Anna Lundkvist
Utvecklingsledare
Telefon: 031-7921113
E-post: anna.lundkvist@ partille.se

Ulrika Höij
Utvecklingsledare
Telefon: 031-7929765
E-post: ulrika.hoij@partille.se

Fackliga företrädare:

Katarina Brännström
Kommunal
Telefon: 031-792 97 61

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster