Samordnare/ undersköterska till Hemtjänsten i Landvetter, Härryda kommun

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Precis utanför Göteborg hittar du oss; en nyfiken flygplatskommun som växer stadigt. Våra invånare är yngre än i resten av landet, hit flyttar till exempel gärna barnfamiljer. Kanske vill de åt skogen och sjöarna, kanske är det de korta pendlingssträckorna och den snabba kollektivtrafiken som lockar. Eller kanske är det våra skolor med sina fina resultat och engagerade pedagoger. Det kan ju också tänkas att de är en av dem som driver eller arbetar på något av kommunens 3000 företag.

Arbetsplatsen är i lokaler på Magasinsgatan i Landvetter där chef, samordnare samt legitimerad personal är placerade. Tillsammans är vi ca 38 stycken. Våra tre grundperspektiv som anställd inom Härryda kommun är medarbetarskap, ledarskap och kommunikation och samverkan. Alla våra anställda erbjuds friskvårdsbidrag.

Arbetsuppgifter:

Är du utbildad undersköterska som är duktig på att arbeta administrativt med ett utpräglat servicetänkande? Tycker du att det är roligt och utmanande med många bollar i luften är dessutom flexibel och ansvarsfull? Då är det dig vi söker!

Som samordnare är du en nyckelperson i kontakten med anhöriga och brukare. I uppdraget arbetar du utifrån socialtjänstlagen och annan tillämplig lagstiftning samt är insatt i äldrepolitiska mål och riktlinjer för Härryda kommun. Du medverkar till en övergripande samordning och effektivisering av de ekonomiska resurserna. Vi arbetar för närvarande i dataprogrammen Tes, Treserva och Time Care.

Heltidsarbete som samordnare innebär att du arbetar 38,25 timmar per vecka måndag till fredag, inklusive röda dagar. Tjänsten innebär att du arbetar cirka 50 % som samordnare och cirka 50 % som undersköterska. Den del av uppdraget som samordnare kan periodvis öka efter verksamhetens behov.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:
• Planering av det dagliga arbetet på enheten
• Ansvara för morgonmötet
• Via biståndsenheten eller på uppdrag av legitimerad personal, ta emot och planera för nya ärenden
• Vara delaktig på Team-träffar och andra möten
• Vara delaktig i rekryteringsarbete
• Att vara enhetschefen behjälplig vid specifika uppdrag

Kvalifikationer:

Du som söker:
• arbetar utifrån en positiv människosyn och visar tillit till medarbetare och brukare
• Är utbildad undersköterska och har erfarenhet av äldreomsorg
• Har god datorvana
• Erfarenhet av samordnaruppdraget och/eller Timecare är meriterande
• har B-körkort
• har goda kunskaper i svenska och en god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi sätter stort värde på att du har en god samarbetsförmåga, är engagerad och lyhörd mot brukare och mot personal.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-27
Referensnummer: A700220

Andra uppgifter:

Information om arbetsgivaren:
Till centralorten Mölnlycke är det nära från Borås och från centrala Göteborg är det tio minuters bilfärd. Vi är ca 37 000 invånare, dessutom har vi en flygplats, Landvetter flygplats, som ligger mitt i kommunen. Förutom Landvetter är Mölnlycke en av våra centralorter. Längst ut i öster hittar du orterna Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Hemtjänsten ingår i verksamheten för Vård och omsorg tillsammans med enheterna inom personlig assistans och äldreboende.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Eva-Britt Lindblad
Enhetschef: Landvetter
Telefon: 031-724 84 54
E-post: eva-britt.lindblad@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 63 94
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster