Avtalscontroller

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och utveckla vårt arbete med att samordna och kvalitetssäkra sektorns köp av vårdinsatser? Då är rollen som avtalscontroller hos oss en tjänst för dig.

Inom sektor Individ- och familjeomsorg samt funktionshinder i SDF Majorna-Linné pågår ett förändringsarbete som bland annat innebär att vi inrättar en tjänst med syfte att kvalitetssäkra socialtjänstens processer och roller. Tjänsten som avtalscontroller inom sektor IFO/FH är en del av detta och kommer att vara en nyinrättad tjänst inom område Bistånd och service. Bistånd och service omfattar all myndighetsutövning inom sektor IFO/FH och består av följande enheter; Försörjningsenheten, Barn och ungdomsenheten, Vuxenenheten och Funktionshinderenheten. I området finns också Familjehemsenheten.

De huvudsakliga uppgifterna som avtalscontroller är att ansvara för intern kontroll samt uppföljning av avtal, beslut och fakturor. I uppdraget ingår också att genomföra direktupphandlingar av köpta vårdplatser, upprätta avtal tillsammans med enhetschefer samt säkerställa att sektorn följer regelverk gällande upphandling och inköp inom socialtjänst. Målet är minskade kostnader och förbättrad kvalitet vid köp av vårdinsatser samt att sektorn utvecklar ett processorienterat arbetssätt. Tjänsterna innebär ett nära samarbete med socialsekreterare och enhetschefer då det krävs att du som avtalscontroller har god kunskap om de brukare som är i behov av vårdinsatser. Du kommer att verka på uppdrag av områdeschef och kommer att arbeta nära sektorns verksamhetscontroller i arbetet med att kvalitetssäkra processen för inköp och uppföljning av vårdinsatser.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har examen från högskola inom offentlig förvaltning, juridik, ekonomi, socialt arbete eller motsvarande. Du har arbetslivserfarenhet inom offentlig förvaltning och stor vikt läggs vid kunskap om förvaltningsekonomi, uppföljning och analys samt juridisk kompetens inom exempelvis avtalsrätt, kommunalrätt, socialrätt, Lagen om valfrihet och Lagen om offentlig upphandling.

Som person ska du gilla att arbeta självständigt och leda processer. Du driver processer framåt och har förmåga att finna nya lösningar för att nå resultat. Du kan arbeta både på operativ och på strategisk nivå och har förmågan att se till helheten i organisationen.

Rollen som avtalscontroller kräver att du är en relationsskapande person med vana att samverka då rollen kommer att innehålla avtalsförhandling med externa aktörer och nära samarbete med verksamheten. Som person är du strukturerad och analytisk samt har en god pedagogisk förmåga.


Vi hoppas att vi har väckt ditt intresse - välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A708246

Andra uppgifter:

Friskvård är viktigt! Vi erbjuder friskvårdsbidrag, cykelförmåner m.m. Vi tillämpar även flextidsavtal.

Upplysningar lämnas av:

Lotta Callmander
Områdeschef Bistånd och service
Telefon: 031-365 86 76

Fackliga företrädare:

Marie-Louise Reinhold
Vision
Mobiltelefon: 070-211 75 19

Pia Björking Petersson
Akademikerförbundet SSR
Mobiltelefon: 031-367 98 34

Gunnar Sasse
JUSEK
Telefon: 031-368 57 52

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster