Enhetschef VA-drift

Tekniska verksamheten ingår i sektorn samhälle och utveckling och består av sex enheter;
Trafik- gata- & park, VA-teknik, VA-drift, Byggledning, Entreprenad och Renhållning. Enheten för VA-drift består idag av 15 medarbetare och i uppdraget ingår bl.a. att drifta tre avloppsreningsverk, tre vattenverk, ca 60 pumpstationer och tillhörande ledningsnät. Kungälv expanderar och för att nyttja kompetensen på rätt sätt arbetar vi mycket i projekt.

Arbetsuppgifter:

Som chef för VA-driftenheten har du ansvar för personal och ekonomi. Du ansvarar för den dagliga driften av VA-systemet och att kommunen levererar VA-tjänster mot abonnenter enligt krav. Du kommer vara delaktig i kommunens långsiktiga planering av VA-nätet. I dina uppgifter ingår även att bidra med din tekniska kompetens i projekt operativt och stötta dina medarbetare. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med andra enheter och externa parter. För att trivas i rollen tror vi att du har erfarenhet från VA-branschen och är van att leda personal.

Kvalifikationer:

Vi ser att du har minst tre års erfarenhet av chefsrollen och VA-branschen. Erfarenhet av att ha jobbat inom en politiskt styrd organisation ses som meriterande. Som chef ser vi att du har förmåga att fatta beslut och kommunicera dessa på ett tydligt sätt. Du har även förmåga att omsätta dina strategier till praktiskt utförande.
Vi värdesätter samarbete både inom och utanför den egna organisationen och ser därför att du har god samarbetsförmåga och har lätt för att knyta kontakter.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. B-körkort behövs i tjänsten.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde efter överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A701334

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Anders Holm
Teknisk chef
Telefon: 0703-866538

Fackliga företrädare:

Maria Sandberg
Sveriges Ingengörer
Telefon: 0303-239665
E-post: maria.sandberg@kungalv.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster