Stödassistenter till Ängshöken och Vävaren, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi Stödassistenter för uppdrag inom särskild service enligt LSS.
Avdelningen är i ett expansivt skede. Vi söker nu nya medarbetare som vill vara med att utveckla funktionshinderavdelningen i Lilla Edets Kommun.

Arbetet innebär att ge dagligt stöd till personer med funktionsnedsättning. Tillsammans med dina kollegor har du ansvar för att skapa ett kvalitativt stöd utifrån varje persons individuella behov och önskemål. Du och dina kollegor ansvarar du för att genomförandeplaner och bemötandestrategier skapas, efterlevs och följs upp. I tjänsten ingår även samverkan med både externa och interna kontakter. Du som medarbetare har ett ansvar att bidra till och verka för en god arbetsmiljö.

Ängshöken: 2 tjänster på 75 %. Vävaren: 1 tjänst på 80 %, 2 tjänster på 85 % och 1 tjänst på 100 %.

Kvalifikationer:

Du har gymnasial utbildning motsvarande omvårdnadsprogrammet, barn-och fritidsprogrammet, vårdlinjen, social service eller GPU/PPU.

Du har god kommunikativ förmåga samt förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Egenskaper som värdesätts för tjänsten är att du är lyhörd och empatisk i ditt förhållningssätt samt har självinsikt genom ett kontinuerligt reflekterande över ditt egna yrkesutövande. Du har förmåga till att skapa goda relationer och samverka. Du har ett respektfullt förhållningssätt för den enskildes integritet och medbestämmande. Du bör ha ett stort tålamod och klara situations- anpassat arbete samt att skilja på det personliga och professionella i relationen. Du har också förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Erfarenhet av att jobba inom funktionshinderområdet är meriterande. Du bör tycka om att ta ansvar, vara kreativ, flexibel, trygg och utåtriktad. Du har ett stort engagemang i arbetet.

Antal tjänster: 6

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: . Oregelbunden arbetstid enligt schema samt helger. Vi kommer att kalla till intervjuer under ansökningstiden.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A699979

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Josefin Ydenius
Enhetschef
Telefon: 0520-65 96 29
E-post: josefin.ydenius@ lillaedet.se

Bella Andersson
Enhetschef
Telefon: 0520-659565
E-post: bella.andersson@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Danuta Jonsson
Kommunal
Telefon: 010-4428523
E-post: lillaedet-trollhattan.vanervast@ kommunal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster