Lokalvårdare sökes till Bemanningsenheten i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu ett flertal behovsanställda vikarier till vår Bemanningsenhet i Västra Göteborg!

Som anställd inom Bemanningsenheten kan du få dina uppdrag med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande. Vi använder Time Care Pool som bokningssystem, vilket ger dig möjlighet att själv påverka när du vill arbeta.

Våra lokalvårdsuppdrag återfinns inom stadsdelens olika verksamheter som t.ex. förskola, skola, äldreboenden och kontor. De olika verksamheterna har olika behov som hela tiden kan förändras. Detta kan innebära att uppdraget kan vara på flera adresser under arbetsdagen. Vi arbetar miljövänligt och utför också storstädning och golvvård.

Kvalifikationer:

Vi söker nu dig som är student/är utbildad eller har erfarenhet inom lokalvård. Om du har en dokumenterad yrkeserfarenhet ifrån lokalvård och har kunskaper om vilka rengöringsmedel som används på respektive ytor och underlag ser vi detta som meriterande. Vi ser det även som meriterande om du tidigare har hanterat olika typer av golvvårdsmaskiner och har kunskaper och arbetar utifrån ett ergonomiskt och på ett miljömedvetet sätt. En stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kunna följa instruktioner, att kommunicera med olika parter, att arbeta med dokumentation samt att använda datorn som arbetsredskap vilket kräver att du har god datorvana samt god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift.

För att arbeta hos oss är det viktigt att du har känsla för kvalité och service, du tycker om att arbeta i team men även självständigt! För oss är det viktigt att du bidrar till en positiv stämning då vi är varandras arbetsmiljö. För dig är det självklart att vara ett ansikte utåt och ditt uppdrag är viktigt för verksamheten! Som person behöver du vara ansvarsfull, serviceinriktad och flexibel då arbetsuppgifterna kan förändras med kort varsel.

Varmt välkommen till oss i Västra Göteborg!

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse. I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701120

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2013:852 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carina Månsson
Enhetschef Bemanningsenheten
E-post: carina.mansson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Susanne Gustafsson Feenstra
Kommunal
Telefon: 031-366 48 20
E-post: susanne.gustafsson-feenstra@ vastra.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster