Maskinförare/ Gaturenhållare till säsongen 2018

Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

Arbetsuppgifter:

Göteborg ska vara en grön, ren och vacker stad. Genom att arbeta som maskinförare/gaturenhållare kan du vara med och skapa härliga utomhusmiljöer, som både göteborgare och besökare kan njuta av.

Vi söker ca 9 maskinförare/gaturenhållare för säsongsanställning fram till 2018-09-30.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara att köra både sugande och släpande maskiner för att hålla stadens gator rena och inbjudande. Det kan också förekomma uppdrag som gaturenhållare då arbetsuppgifterna främst handlar om renhållning och ogräsbekämpning av gator, torg och parker. Även andra typer av sköteseluppgifter förekommer, så som slåtterslagning och tångsanering på stränder.

Arbetet som maskinförare/gaturenhållare är förlagt under dygnets alla timmar, alla dagar i veckan.

Kvalifikationer:

För tjänsten som maskinförare krävs det att du har C-körkort. Du har förmåga att ta ansvar för utförandet av dina arbetsuppgifter och att arbeta självständigt. Arbetet kräver även att du har god samarbetsförmåga och bemöter allmänheten på ett professionellt sätt. Du har ett stort engagemang för renhållningen i staden och vill vara med och utveckla den.

Om du har erfarenhet av sugande och släpande sopmaskiner, är mekanikerkunnig, har BE-körkort eller förarbevis för hjullastare är det meriterande. Även YKB-utbildning är meriterande.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 9

Anställning:

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2018-04-09
Tidsbegränsat till: 2018-09-30

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A740185

Upplysningar lämnas av:

Anders Wallin, Enhetschef
Telefon: 031-365 59 29

Fanny Bredberg
HR-specialist
Telefon: 031-365 58 88

Fackliga företrädare:

Christian Karlsson, Kommunal
Mobiltelefon: 0705-49 38 80

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster