Är du Västra Bodarnas kommande Fritidspedagog?

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med schyssta arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ett bättre resultat.

Alingsås kommun som arbetsgivare erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda arbetsvillkor och ledare som ger dig förtroende att utvecklas. Vi är övertygade om att engagerade medarbetare skapar bättre trivsel på arbetsplatsen och ger ett bättre resultat.

Västra Bodarna enhet omfattar i år förskola, fritidshem, förskoleklass och skolår 1-6, med ca 130 elever. Vi är organiserade i arbetslag med personal från skola och fritidshem. Det finns två fritidsavdelningar, de yngre eleverna F-1 som håller till i huset Fantasia och de äldre eleverna åk 2-6 som har sin verksamhet i Trollstugans lokal. Vi strävar efter ett gemensamt förhållningssätt vad gäller utveckling och lärande genom ett aktivt arbete med värdegrundsfrågor och kompetensutveckling inom enheten.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att planera och genomföra gruppens fritidsverksamhet tillsammans med övriga pedagoger på enheten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på deltid, 80%.

Kvalifikationer:

Vi behöver duktiga pedagoger som har lätt för att skapa bra relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du når goda resultat och är kreativ. Du finner vägar att få eleverna att känna lust till att lära. Du vill också utveckla din egen verksamhet genom att ta ansvar och bidra till Västra Bodarna enhets utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid, 80 %
Tillträde: Tillträde 8 januari 2018 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-23
Referensnummer: A718569

Andra uppgifter:

Alingsås präglas av stark tillväxt, nyföretagaranda och är den moderna mötesplatsen. Här hittar du småstadens fördelar och storstadens möjligheter. Med tåg tar det drygt 30 minuter till Göteborg och under en timme till Borås och Skövde.

I Alingsås kommun gillar vi olika. Vi ser mångfald som en tillgång och ett måste för att kunna möta våra medborgare där de befinner sig. Både idag och imorgon.

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Carola Johansson
Fritidspedagog
Mobiltelefon: 0734-269882
E-post: carola.johansson@ alingsas.se

Magnus Warberg
Rektor tillika förskolechef
Mobiltelefon: 0706750842
Telefon: 0322-617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster