Administrativ assistent till Sektor Socialtjänst

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 25000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Avdelning funktionshinder består av verksamheter som regleras av LSS-lagen; gruppbostäder/servicebostäder, daglig verksamhet, korttidsboende, personlig assistans och olika avlastningsformer för funktionshindrade, men också av verkställighet av SoL- insatser inom socialpsykiatrin som boendestöd, boende och daglig sysselsättning.

Arbetsuppgifter:

I denna tjänst, som administrativ assistent kommer du att arbeta med rekrytering och bemanningsplanering inom Avdelning Funktionshinder.
I uppdraget ingår vikarieanskaffning med ansvar för bokningar och kontakt med vikarier, enhetschefer och ordinarie personal. Du kommer även att arbeta med administrativt stöd till enhetscheferna.
I tjänsten kan även ingå fakturahantering och avgiftshandläggning.

Kvalifikationer:

Vi söker Dig som är utbildad inom det beteendevetenskapliga området eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig.
Vi vill att Du har administrativ erfarenhet och genom arbetslivserfarenhet skaffat Dig kompetens inom det område Du ska arbeta.
Ett krav för denna tjänst är att Du har erfarenhet av att arbeta med och för människor i en serviceinriktad roll. Då vi använder IT-stöd i arbetet ska Du också ha goda IT-kunskaper.

Som person är du självgående, flexibel, engagerad, noggrann, strukturerad, stresstålig och ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i högt tempo, har lätt för att bygga relationer och har god prioriteringsförmåga. Då Du kommer att ha mycket kontakt med människor är det viktigt att Du är kommunikativ med ett gott bemötande och har hög integritet. Arbetet kräver god kunskap i svenska språket i tal och skrift samt god systemvana.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1-2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av att arbetat i våra system såsom TimeCare och Personec är ett krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av Unit4-Agresso och Procapita.
Omfattning: Heltid / deltid. 70-100 %
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare. 
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-01. Provanställning tillämpas.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A704823

Andra uppgifter:

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, så registrera din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med försäljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar lämnas av:

Susanna Löfqvist Hjelm
Enhetschef
Telefon: 0303-732817
E-post: susanna.lofqvist-hjelm@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

De fackliga förbunden nås via kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster