Vi söker kock till längre vikariat på Krokslättskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Serviceförvaltningen tillhandahåller stödjande och utvecklande service för Mölndals stads verksamhetsförvaltningar. Vår uppgift är att uppnå större kostnadseffektivitet med fokus på service och ett enhetligt arbetssätt med betoning på affärsmässiga relationer. Serviceförvaltningen ansvarar för skolvaktmästeri/fastighetsskötsel, lokalvård, måltidsproduktion och transportcentral.

Krokslättskolan är en F-5 skola med ett tillagningskök. Skolan är belägen i krokslättsområdet, ett trevligt område nära Göteborg med bra kommunikationer. Köket är relativt ny renoverat och här arbetar två kockar. Här är matlagningen i fokus och att maten ska tillagas omsorgsfullt och från grunden till största delen är ett viktigt mål.


Arbetsuppgifter:

Till vår måltidsverksamhet söker vi en kock med 100 % semestertjänst. Inriktningen på tillagningen av maten är god svensk husmanskost med brödbak och tillagning från grunden. Varje dag tillagar vi även olika sorters specialkost för att kunna servera mat till alla våra gäster. Anledning till rekryteringen är föräldraledighet.

Utöver tillagning av maten ingår det bland annat i arbetsuppgifterna att:
• Vara delaktig i alla förekommande arbetsuppgifter i köken
• Ha inköpsansvar via ett e-handelsprogram.
• Dokumentation av inköpen för att säkerställa ekonomi i våra kök.
• Följa vårt egenkontontrollprogram för att säkerställa kvaliteten på vår produktion.
• Vara kreativ och överträffa matgästernas förväntningar.

Viktigt och prioriterat mål för oss på måltid Mölndal är att arbeta med ekologiska råvaruinköp, ha hög servicenivå, säker mat, säsonganpassade inköp, och vällagad mat till våra matgäster.

Kvalifikationer:

Du ska ha 3-årig kockutbildning, eller annan av arbetsgivaren bedömd motsvarande utbildning. Meriterande är om du har erfarenhet av arbete i storkök. Du ska ha stor kunskap avseende special-, och allergikoster. God datavana är ett krav.

Vi tror att du som söker har ett brinnande intresse för att laga god mat och vill utvecklas inom yrket. Du är glad, social och trivs med att arbeta i en grupp. Du ska vara engagerad, kreativ, serviceinriktad och se möjligheter inte hinder. Att du har god samarbetsförmåga med såväl kollegor, kunder och barnen på skolan är en förutsättning för verksamheten.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-02-06. Vikariat 6 månader eller längre Tillträde: 100 % semesteranställning Tillträde: 6 februari Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referensnummer: A737388

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Mattias Forsmark
Enhetschef Måltid
Telefon: 031-315 20 93

Fackliga företrädare:

Paula Pettersson
Huvudskyddsombud Kommunal
Telefon: 0707 690 365

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster