Förskollärare Lackarebäcksskolan

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Lackarebäcksskolan är en kommunal grundskola i Östra Mölndal. Skolan ligger i ett naturskönt område ett stenkast från Stensjön. På skolan går cirka 500 elever från förskoleklass till och med årskurs 6 i fantastiska lokaler. Våra kompetenta pedagoger arbetar för att få motiverade och trygga elever med grund i våra ledord:

Kunskap - Jag kan. Glädje - Jag vill. Mod - Jag vågar.

Alla elever på skolan har tillgång till Ipads/Chromebooks och klassrummen är utrustade med teknik såsom projektor, högtalare och trådlöst nätverk. Målet med vårt IKT-arbete är att vi tillsammans ska hitta nya sätt att lära som skapar utrymme för kreativitet, nytänkande och glädje.


Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en förskollärare som tillsammans med andra förskollärare och lärarkollegiet kan ta sig an våra kompetenta elever. Som förskollärare ingår du i ett arbetslag med möjligheter till att planera, bedriva, utvärdera och utveckla undervisningen. Du ska tillsammans med kollegor arbeta utifrån kursplaner samtidigt som du har ett stort fokus att arbeta utifrån elevernas intressen.

Pedagogerna på skolan är mycket intresserade av skolutveckling och vi har under de senaste åren arbetat med IKT och förhållningsättet till tekniken i den pedagogiska vardagen. Vi har även fokus på ett lustfyllt lärande, skapande, språk och matematik. På skolan lägger vi vikt vid att ha ett bra bemötande mot eleverna och ha ett tänk där alla gör sitt bästa. Vi utgår från framgångsfaktorer för att lyckas i vårt utvecklingsarbete. Skolan har tagit del av Ross Greenes tankar om att ligga steget före i bemötande av de elever som utmanar oss (CPS).

Vill du arbeta med engagerade pedagoger och nyfikna 6-åringar så är detta ett jobb för dig!

Välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Utbildad förskollärare eller tidigare lärare.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast efter överenskommelse. Tjänsten tillsätts under förutsättning att beslut fattas som möjliggör tillsättning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A739584

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Annelie Andersson
Rektor
Mobiltelefon: 0720-04 13 04
Telefon: 0720-04 13 04
E-post: annelie.andersson01@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Annika Håkansson
LR/SACO
Mobiltelefon: 0704-677785
Telefon: 031-273701
E-post: annika.hakansson@ molndal.se

Lärarförbundet
Telefon: 031-270909
E-post: lararforbundet@molndal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster