Evenemang och teknik vaktmästare

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Ungdoms- och samhällsarbete är en av fyra avdelningar inom kultur- och fritidsförvaltningen. Avdelningen består av tre enheter i dessa ingår sex mötesplatser för unga, folkhälsa samt samhällsarbete i fyra bostadsområden. Ungdomsverksamhetens uppdrag är att stimulera till och stödja aktiviteter som bygger på och förutsätter ungdomars eget engagemang och ansvarstagande. Samhällsarbetets mål är att främja delaktighet, trivsel och trygghet för de boende, samt öka den sociala gemenskapen.

Arbetsuppgifter:

Arbetet innebär att arbeta med service för kunder och besökare på flera av avdelningens mötesplatser och vid evenemang. I arbetet ingår att ansvara för uthyrning av lokaler och i samband med det ställa i ordning lokalen efter kundens behov, genomgång av lås, larm- och säkerhetsrutiner samt tekniks support. I arbetet ingår även vaktmästaruppgifter såsom enklare reparationer av inventarier. Vid evenemang förekommer arbetsuppgifter som transport av material, scenbyggnation, ljud och ljusteknik. Det förekommer kvälls och helg tjänstgöring i arbetet .

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har examen inom teknisk eller praktisk utbildning på lägst gymnasienivå. Du har erfarenhet av likvärdigt arbete eller inom annat tekniskt område som arbetsgivaren bedömer som likvärdigt. Arbetet ställer höga krav på att vara serviceinriktad.

Vi söker dig som är flexibel, noggrann, har god samarbetsförmåga och social kompetens i det dagliga mötet med såväl kund som besökare. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter krävs. I din roll är det viktigt att du är allmänt händig, har erfarenhet av att arbeta med ljud och ljus teknik .God datorvana är meriterande , B-Körkort krävs .
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2017-09-15

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-20
Referensnummer: A698540

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Afshin Esmaeili
Enhetschef
Mobiltelefon: 0707-69 03 72

Fackliga företrädare:

Kim Henriksson
Vision
Mobiltelefon: 0704-67 75 18

Younes Belboul
Vision
Mobiltelefon: 0737-645787

Lena Klaesson, Kommunal
Telefon: 031-271081

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster