Förskollärare i förskoleklass

Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och stadsdelen får en allt tydligare citykaraktär. Våra drygt 51 000 invånare har oftast bara några minuter in till centrala Göteborg tack vare utmärkta kommunikationer. Förvaltningens 2 800 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet.

Arbetsuppgifter:

Kom och arbeta hos oss i Lundby och bli en del av en organisation som har elevernas bästa för ögonen!
För oss är det viktigt att varje elev ska känna sig sedd och trygg för att lyckas utifrån sina förutsättningar.
Vi fokuserar på att utveckla vårt förhållningssätt, vår pedagogik och våra metoder och använder gärna moderna tekniska hjälpmedel. I Lundby vågar vi pröva nytt och arbetar aktivt med att dela erfarenheter och kompetenser. Vi har fyra Förstelärare på Lundbynivå som ansvarar för olika uppdrag på stadsdelens alla nio skolor. På enhetsnivå arbetar våra fem Förstelärare med intern skolutveckling.

För att kvalitetssäkra skolutveckling har vi stadsdelsgemensamma nätverk, gemensamma studiedagar och gemensam kompetensutvecklingsplan. Syftet är att skapa gemenskap och likvärdighet inom stadsdelens skolor.
Vårt systematiska kvalitetsarbete ger oss möjligheter att skapa en helhet av alla utvecklingsprocesser. Tillsammans gör vi skillnad!

Rambergsskolan är Lundbys äldsta skola och ligger i anslutning till Ramberget och den vackra Keillers park. Det är en skola med många positiva traditioner och kompetenta medarbetare.
Vi har idag ca 340 elever i åldrarna 6-12 år i förskoleklass, grundskola och fritidshem .

Nu söker vi en förskollärare/lärare till en av våra förskoleklasser.
Skolan värnar om att förskoleklassens verksamhet ska ge eleverna en stadig grund, för att kunna möta sin fortsatta skolgång på bästa sätt.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och som har ett stort engagemang, tycker om utmaningar och är ansvarstagande.
Vi ser dig som initiativrik men samtidigt ödmjuk i din yrkesroll. Att vara flexibel och ha förmågan att samspela med arbetslaget men även kunna arbeta självständigt, ser vi som betydelsefulla kvalifikationer.

Vi vill att du har ett positivt och tillåtande förhållningssätt i mötet med andra människor och kan visa förståelse gentemot de olika bakgrunder och kulturer som du kommer att möta på vår skola.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enl överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: 17/265

Andra uppgifter:

Semestertjänst 40/40

Friskvård är viktigt för oss. Vi har rökfri arbetstid och alla anställda har tillgång till ett brett utbud av tränings- och kulturaktiviteter.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker.

Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Maria Lund
Rektor
Telefon: 031-366 73 39

Fackliga företrädare:

Ylva Ljung
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 13

Lars Smith
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 070-780 79 66

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster