Montessoriutbildad förskollärare alternativt barnskötare till Stretereds förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Stretereds förskola har ett naturskönt läge i östra Kållered. Där finns skog och sjö alldeles inpå knuten och närmiljön utforskas flitigt. Förskolan har sju avdelningar fördelade på tre spår med olika inriktningar; Montessori, I Ur och skur och ett traditionellt. Alla arbetar mot samma mål men på lite olika sätt och inspireras av varandra.

Ett av våra fokusområden är det påbörjade arbetet mot litteraturcertifiering. Vårt mål är att öka barns intresse för böcker och läsning och vi arbetar med drama, digitala redskap och handdockor. Arbetet utgår från barnen och skapar lärprocesser utifrån vad som intresserar dem.

Som anställd på förskolan får du arbetskläder, en Ipad för ditt kvalitetsarbete, friskvårdsbidrag på 2000 kr och möjlighet att arbeta tillsammans med glada, kreativa barn och pedagoger.

Mer information finner du på vår hemsida: www.molndal.se
samt på: http://www.molndal.se/medborgare/utbildningochbarnomsorg/forskolaochbarnomsorg/streteredsforskola.html

Arbetsuppgifter:

Som förskollärare på Stretereds förskola har du ansvar att leda och utveckla avdelningens verksamhet i riktning mot stadens, enhetens och läroplanens mål. Du arbetar tillsammans med en annan förskollärare och ansvarar för att barnens utveckling och lärande dokumenteras, följs upp och analyseras. För att möjliggöra detta har du egen pedagogiskt utvecklingstid, avdelningstid och dessutom några reflektionseftermiddagar i arbetslaget som ger möjlighet att följa upp mål och gå djupare in i analys.

Vårt läsår är uppdelat i tre huvudsakliga arbetsblock; värdegrund, språk och matte/NO. Inom alla områden arbetar vi med att utveckla det digitala lärandet, öka barnens delaktighet och inte minst ha roligt tillsammans.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är förskollärare alternativt barnskötare, har ambition att utvecklas i yrkesrollen och en positiv livssyn. Du bör ha montessoriutbildning eller en längre erfarenhet om pedagogiken.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-01
Referensnummer: A706689

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Barbro Agnar
Förskolechef
Telefon: 031-315 20 87
E-post: barbro.agnar@molndal.se

Fackliga företrädare:

Lärarförbundet
Telefon: 031-27 09 09
E-post: lararforbundet@molndal.se

Eleonor Hansson
Kommunal
Telefon: 031-3153330

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster