Sjuksköterskor till avancerad sjukvård i hemmet, ASIH, Örgryte-Härlanda

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?
Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt. Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Är du intresserad av att ge bra vård till våra svårast sjuka i deras hem?

Område Hälso- och sjukvård, söker nu två sjuksköterskor till vår enhet ASIH (avancerad sjukvård i hemmet). Vi arbetar med sjukvård i ordinärt boende för våra svårast sjuka patienter, som har behov av insatser från det samlade ASIH-teamet.

ASIH-teamet i Örgryte-Härlanda är ett av totalt fyra team i Göteborgs stad. Vi arbetar i samarbete med läkare, kurator och dietist från palliativa enheten, SU. Vårt team ansvarar för ASIH-vården i Örgryte-Härlanda, Angered och Östra Göteborg. Våra patienter är till största del palliativa. Vi vårdar också ibland barn, både palliativa och kurativa.

Som sjuksköterska inom ASIH arbetar du självständigt, har patientansvar och gör egna bedömningar samtidigt som du arbetar i ett team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast, läkare och kurator. Du samverkar även med socialsekreterare och omvårdnadspersonal i de tre stadsdelarna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av och intresse för palliativ vård. Om du har påbyggnadsutbildning inom onkologi, palliativ vård eller har annan relevant vidareutbildning är det självklart också meriterande. Vi arbetar och dokumenterar i olika IT-system därför är det viktigt att du har datakunskap. Det behövs även goda kunskaper i svenska språket för att kunna dokumentera enligt gällande lagstiftning. Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Som person trivs du med att arbeta i team och bidrar till ett gott samarbete med kollegor och övriga professioner som du möter i ditt arbete. För arbetet inom ASIH är det också viktigt att du är flexibel och att du klarar av snabba förändringar i det dagliga arbetet. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet Då du kommer möta svårt sjuka vuxna och ibland även barn samt närstående, kräver det att du är empatisk och lyhörd.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: 348/17

Andra uppgifter:


I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.  

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.  

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Sofia Hansen
Enhetschef - ASIH, Natt
Telefon: 031-365 64 58
E-post: sofia.hansen@ orgryteharlanda.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Björn Johansson
Vårdförbundet
Mobiltelefon: 0736-656309

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster