Specialpedagog

Hulanskolan är en skola i framkant där du som specialpedagog har stora möjligheter till både personlig utveckling men också till att driva utvecklingsfrågor tillsammans med en både extremt kompetent och skicklig grupp medarbetare. Hulanskolan präglas av höga förväntningar både på elever och personal. Allt för att göra tillgänglig utbildning för våra elever, men även för att utveckla alla medarbetare.

Välkommen!

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i elevhälsan, samt arbeta tillsammans med en grupp förstelärare i skolutvecklingsfrågor.

Kvalifikationer:

Du är en erfaren specialpedagog som är van att ha en övergripande blick, och ett intresse av att driva skolutvecklingsfrågor.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-14

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-01
Referensnummer: A692681

Andra uppgifter:

Lerums kommun med ca 40 000 invånare ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum med goda pendlingsmöjligheter.

Inom kommunens verksamhet är vi idag drygt 2 800 medarbetare som tillsammans arbetar för att skapa välfärd. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025 och vi ska kännetecknas av hållbarhet, kreativitet och inflytande. För mer information besök gärna www.lerum.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat. - Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Mattias Gunnander
Rektor
Telefon: 0302-52 10 69
E-post: mattias.gunnander@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Petra Grynge
Lärarförbundet
E-post: petra.grynge@lerum.se

Marie Jarhäll
Kommunal
Mobiltelefon: 0733-29 80 17
E-post: marie.jarhall@lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster