Sjuksköterska

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Vård och äldreomsorgsförvaltningen i Alingsås kommun har ett gott anseende, goda resultat och brukarundersökningar och vi arbetar med den nationella värdegrunden som bas. Vi kan erbjuda dig ett intressant och stimulerande arbete inom hemsjukvården tillsammans med engagerade och erfarna kollegor. Vi tror att du vill vara en del av detta!

Arbetsuppgifter:

I tjänsten som sjuksköterska ansvarar du för hälso- och sjukvårdsinsatser inom kommunens hälso- och sjukvård. Vi möter vårdtagare i alla åldrar med en stor bredd av olika vårdinsatser. I dina arbetsuppgifter ingår också att informera och handleda vård- och äldreomsorgens personal i hälso- och sjukvårdsfrågor. Du kommer att arbeta gentemot både ordinärt och särskilt boende.

Kvalifikationer:

Du är legitimerad Sjuksköterska/Distriktssköterska. Utöver detta navigerar du dig enkelt genom olika datorsystem och uttrycket dig väl i både tal och skrift. Du har även körkort.
Som person är du flexibel och självständig vilket innebär att du tycker att det är viktigt att kollegor ställer upp för varandra och att du kan prioritera bland dina arbetsuppgifter. För tjänsten är det också viktigt att du kan samarbeta med olika professioner samt ha förmåga att skapa relationer med de människor du möter i ditt arbete.
Vi ser gärna att du har erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid. 80% -100% och timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse. Tillsättning kan ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-22
Referensnummer: A734025

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Agneta Kärvling
Enhetschef
Telefon: 0322-616705

Marie Lundell
Enhetschef
Telefon: 0734142353
E-post: marie.lundell@alingsas.se

Fackliga företrädare:

Cathryn Berkelind
Vårdförbundet
Telefon: 0702-59 38 20

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster