Verksamhetsutvecklare till biståndsenheten i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en verksamhetsutvecklare till äldreomsorgens biståndenhet. Du kommer att ingå i en grupp om fem administratörer som är organiserade inom biståndsenheten men du kommer ge stöd till alla områden inom sektorn.

I din roll ingår att vara lokalt verksamhetsstöd i Treserva där du kommer svara för support samt vara sektorns representant i kontakten med Intraservice. Du kommer att samordna och även själv hålla utbildningar i systemet. Du kommer också att ha en övergripande roll när det gäller ekonomistyrning inom sektorn och att ta fram statistikunderlag.

Kvalifikationer:

Du har en administrativ utbildning med kunskap om äldreomsorgens ekonomihantering samt erfarenhet av vårt verksamhetssystem Treserva.

Du är bra på att formulera dig i tal och skrift, har en pedagogisk förmåga och ett positivt förhållningssätt.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-18
Referensnummer: A697043

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Yvonne Hjertonsson
Enhetschef
Telefon: 031-366 14 04

Maria Andersson
Förste Socialsekreterare
Telefon: 031-366 40 15

LIsethe Svanström
Verksamhetsutvecklare
Telefon: 031-36611 39

Fackliga företrädare:

Bengt Franzino
Vision
Telefon: 031-3662690
E-post: bengt.franzino@ afh.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster