Ekonomiassistent till Social resursförvaltning

Social resursförvaltning erbjuder göteborgarna många olika tjänster inom det sociala området. Det gör vi som ett stöd till stadsdelarna som har det yttersta ansvaret för sina invånare. Vi är drygt 1500 anställda som arbetar med bland annat missbruk, hemlöshet, utsatta barn och familjer, fältarbete, funktionsnedsättning, verksamheter för integration och ensamkommande unga, men också med strukturella frågor inriktade på ett socialt hållbart samhälle. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg.

Arbetsuppgifter:

För dig som är intresserad av ett arbete med varierande och självständiga arbetsuppgifter samt många kontakter, så erbjuder vi nu en tjänst som ekonomiassistent till Social resursförvaltning.

Tjänsten är placerad centralt på ekonomienheten i Social resursförvaltning.
Ekonomiavdelningen består idag av 8 medarbetare som arbetar strategiskt och operativt inom områdena ekonomi och inköp.

I rollen som ekonomiassistent kommer du arbeta med löpande uppgifter inom redovisning som kund- och leverantörsfakturor, dagrapporter, utbetalningar, kontoavstämningar, löpande internkontroll med mera.
Arbetsuppgifter inom inköp kan också förekomma liksom att hålla i internutbildningar.

Du kommer ha ett nära samarbete med kollegor inom ekonomienheten och tillsammans driver ni utvecklingen av förvaltningens rutiner, arbetssätt och processer inom ekonomiområdet.
Arbetet innebär en kombination av självständiga och administrativt rutinmässiga uppgifter som ställer krav på noggrannhet och flexibilitet.  

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har gymnasieutbildning med inriktning ekonomi. Du har flera års erfarenhet av ekonomiadministration inom offentlig förvaltning, gärna inom kommun.  

Du har ett strukturerat arbetssätt, är noggrann och håller deadlines. Vidare ser vi att du har god förmåga att hantera flera parallella uppgifter samtidigt.
Du har en god pedagogisk förmåga som innebär att du kan anpassa nivån till den som efterfrågar ditt stöd. Du har lätt för att samarbeta med andra och tycker om att ge god service och har ett gott bemötande.
Det är också viktigt att du kan kommunicera väl både skriftligt och muntligt.  

Tjänsten förutsätter att du har mycket god datorvana och särskilt Excel i Office 365. Har du erfarenhet av att arbeta i ekonomisystemet Agresso är det meriterande.  

Eftersom arbetet innebär daglig kontakt med många människor kommer vi lägga stor vikt att vid personliga egenskaper

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse Urval kan komma att ske innan annonseringstiden har löpt ut.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A742065

Andra uppgifter:

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Lundgren
tf Ekonomichef
Telefon: 031-367 90 35

Semira Burhan
redovisningssamordnare
Telefon: 031-3679129

Fackliga företrädare:

Ann-Charlotte Hellsing
Vision
Telefon: 031-367 98 35

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster