Fritidspedagog sökes till Näsetskolan

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu dig som vill arbeta som fritidspedagog på Näsetskolan. Du kommer främst att arbeta i förskoleklass.

Din roll är att med bredd och djup i dina pedagogiska färdigheter sätta dessa i ett sammanhang för att inspirera och engagera eleverna. Vi vill att du tillsammans med övriga medarbetare på skolan skapar inre motivation hos elever och ger dem de verktyg de behöver för att möta framtidens utmaningar. Skolans prioriterade mål är elevers delaktighet.

Näsetskolan ligger i en havsnära miljö med stora möjligheter till rika naturupplevelser. Här går cirka 300 elever från förskoleklass till åk 5. På skolan arbetar förskollärare, lärare och fritidspedagoger i nära samverkan för att utveckla och stödja barnen i deras lärprocess. Personalen arbetar i arbetslag som tillsamman arbetar för att utveckla barnens självkänsla, kreativitet, nyfikenhet och lust att lära.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en fritidspedagogexamen. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenheter av att arbeta med barn i fritidshem alternativ förskola.

Du är väl förtrogen med skolans styrdokument och har en god förmåga att skapa en inlärningssituation där elevernas nyfikenhet tas tillvara.

Som person är du lyhörd och har en god samarbetsförmåga med elever, föräldrar och kollegor. Vidare kräver arbetet att du är flexibel och har god förmåga att ta egna initiativ.

Till Näsetskolan efterfrågas medarbetare som är engagerade, har höga förväntningar på elever, på sig själv och som gärna samarbetar i ett arbetslag. Är du en av dem är du välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3-6 månader
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2018-06-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A734069

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Med hänvisning till Lag 2010:801 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Jenny Almhöjd
Kvalitetsutvecklare
Telefon: 031 - 366 13 56

Fackliga företrädare:

Irene Andersson
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 31

Carl-Gustav Huld
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 031-366 57 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster