Specialpedagog till Munkegärdeskolan åk 7-9

Munkegärdeskolan är en 7-9 skola organiserad i 13 klasser fördelat på tre arbetslag. Totalt har vi äran att ansvara för ca 340 elevers lärande och utveckling. Skolans största tillgångar är våra goa elever och den fantastiskt engagerade personal som finns runt omkring dem. Vi arbetar tillsammans för att vår vision ”Munkegärdeskolan, en trygg skola med ett öppet klimat där alla stimuleras att nå så långt som möjligt” blir levande i vår vardag. Just nu arbetar vi systematiskt med kollegialt lärande inom bedömning för lärande, tillsammans med GR-utbildning. Allt för att skapa de bästa förutsättningarna för gott lärande för alla Munkegärdeskolans elever.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en specialpedagog som vill vara en del av vår fina skola och utveckla den tillsammans med oss.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad lärare med specialpedagogisk examen. Du förväntas ha god insikt i skollag och styrdokument och trivas med att arbeta både på individ, grupp och organisationsnivå samt vara med och driva och utveckla vårt elevhälsoteam. Vi förutsätter att du har en mycket god samarbetsförmåga och att du kan ta ett övergripande ansvar för arbetet med elever i behov av särskilt stöd. För att trivas hos oss behöver du ha en positiv elevsyn, vara duktig på att skapa goda relationer samt brinna för att utveckla elevers lärande utifrån de möjligheter och utmaningar som finns. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-31
Referensnummer: A744656

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Viktoria Lygnholm
Rektor Munkegärdeskolan
Telefon: 0303 - 239703

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Marianne Rasmussen
LR
Telefon: 0702 - 916417

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster