Är du Västra Bodarnas nästa förskollärare?

Varmt välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås!

I ett vackert beläget samhälle, fem kilometer söder om Alingsås, ligger Västra Bodarna enhet i en härlig skogs- och landsbygdsmiljö med sjön Mjörn inom nära räckhåll. Här finns god kommunikation med både tåg och buss till Alingsås och Göteborg, vilket också skapar goda möjligheter att använda fler miljöer i vår pedagogiska verksamhet.

På vår enhet finns en förskola med fyra avdelningar för barn 1-5 år, en skola med förskoleklass och skolår 1-6 med 130 elever, samt två fritidsavdelningar som är ålderfördelade i F-1 och 2-6. På förskolan arbetar två arbetslag med arbetslagsledare och på våra avdelningar är fördelningen jämn mellan barngrupperna 1-3, respektive 3-5 år.

Arbetsuppgifter:

Du tror på det kompetenta barnet och ser barngruppen som en tillgång. Du låter miljön formas utifrån barnens intresse och behov, du tar ett stort ansvar och har förmågan att omsätta läroplanens mål och intentioner i praktiken. Du har har en hög pedagogisk medvetenhet och agerar professionellt genom att både ge och ta i diskussioner, planeringar och i den praktiska verksamheten. Du tar initiativ och driver ditt pedagogiska arbete framåt tillsammans med dina kollegor. Att kontinuerligt reflektera över ditt och arbetslagets förhållningssätt och verksamhet är en självklarhet för dig.

Kvalifikationer:

Du är utbildad förskollärare. Vi söker dig som vill vara med i en verksamhet som ständigt utvecklas, där du är med och skapar bästa tänkbara förutsättningar för barnen, dig själv och dina kollegor. Hos oss får du tillgång till digitala hjälpmedel, friskvårdsbidrag, kläder för utomhusverksamhet, handledning av specialpedagoger och delaktighet, inflytande och möjlighet till fortbildning. Det är viktigt för oss att du möter såväl barn som vårdnadshavare och kollegor tydligt och professionellt. Du har vidare en grundtrygghet i dig själv och arbetar verksamhetsnära med ett flexibelt förhållningssätt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde 8 januari 2018, eller enligt överenskommelse. Rekrytering sker löpande och tillsättning kan ske inom tiden för ansökan. Tveka därför inte att lämna in din ansökan redan idag!

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-20
Referensnummer: A737385

Upplysningar lämnas av:

Magnus Warberg
Rektor tillika Förskolechef
Telefon: 0322617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Pia Jörnbratt
förskollärare/Lärarförbundet
Telefon: 0322-617220

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster