Nordhemsskolan söker fritidspedagog till växande lågstadium

Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud.

Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många.

Arbetsuppgifter:

Nordhemsskolan är en F-9-skola som idag har ca 750 elever. Skolan är centralt belägen i Linné med närhet till såväl Slottsskogen som stadens stora utbud av kultur och museum.

Nordhemsskolan har en musikprofil. Musikprofilen innebär att alla elever har mer musik än vad den vanliga timplanen anger. På skolan finns en introduktionsgrupp för nyanlända elever i år 7-9. Nordhemsskolan har också en grundsärskola med elever i år 1-9.

Nordhemsskolan har ett nystartat lågstadium och utökar skolan med en lågstadieklass per år. I den här spännande fasen söker vi dig som är fritidspedagog och som är intresserad av att vara med och utveckla vår fritidshemsverksamhet.

Under skoltid arbetar du i en av våra två lågstadieklasser. Efter skoltid arbetar du i arbetslag på fritidshemmet. Tillsammans med dina kollegor i skola och på fritidshem skapar du en stimulerande miljö för eleverna i lek och lärande, med skapande aktiviteter och digitala verktyg. Ni skapar en miljö som är inspirerande, lärorik och lustfylld.

Du är väl förtrogen med styrdokumenten för fritidshemmen och arbetar engagerat och aktivt för att kvalitén på våra fritidshem ska hålla en hög nivå.

Du är, liksom vi, intresserad av att se våra elever i ett F-9-perspektiv och ser möjligheter till samverkan mellan personal och mellan elever i olika åldrar.

Kvalifikationer:

Du är behörig fritidspedagog.

Du är strukturerad och har ett stort intresse för att bygga upp en trygg, engagerande och professionell fritidsverksamhet för våra elever. Du är väl förtrogen med gällande styrdokument. Du trivs med att arbeta både självständigt och i arbetslag och du har ett professionellt förhållningssätt till elever, föräldrar och kollegor.

Du är engagerad och trivs med utmaningar, har en god förmåga till samarbete, tar egna initiativ och bidrar med arbetsglädje och kreativitet.


Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-11-01. Eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A711194

Upplysningar lämnas av:

Anne Halford
Rektor Nordhemsskolan
Telefon: 031-365 84 11

Fackliga företrädare:

Joacim Wikström
Lärarförbundet
Telefon: 031-701 55 29

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster